Flame saapui laumaan


Perjantaina 7.2. Saija lähti junalla Vantaalle ja sieltä aamulla 8.2. kohti Amsterdamia.
Edessä oli pitkä ja jännittävä päivä.

Vaihdoin liput business-luokkaan ja sain nauttia ensiluokkaisesta palvelusta koko matkan ajan.Amsterdam häämöttää
Amsterdamista jatkoin junalla s'Hertogenboschissa vaihtaen Maastrichtiin, josta Flame kasvattaja haki minut ja jatkoimme autolla pieneen Sibben kylään, jossa pääsin tapaamaan meidän ihanan pienen Flamen, sen emän Malinkan, isosiskon Esmeraldan ja kaksi muuta vielä jäljellä ollutta pentua Jellen ja Josephinan.
Flame tutustuu laukkuun
Pikku kulta vihdoin sylissä
Flamen kasvattaja vei meidät iltapäivällä takaisin juna-asemalta, josta lähdimme Flamen kanssa kohti Amsterdamia. Juna hajosi matkalla, mutta onneksi pääsimme pian toiseen junaan.
Illalla saavuimme Amsterdamissa hotelliin.
Sunnuntaina lento lähti Amsterdamista 11:40. Keli oli hyvin tuulinen sillä paha Ciara-myrsky oli saapumassa Hollantiin. Me onneksi ehdimme pahimman myrskyn alta pois.
Lentoon lähtö oli Flamesta pelottava ja se piti aikamoista meteliä laukussaan. Onneksi sain ottaa laukun syliin lennon ajaksi ja laskeutumisen aikaan se ei virkannut mitään.

Helsinki-Vantaalle tulivat vanhempani vastaan ja näkivät siis Flamen ensimmäisen kerran. He kuljettivat meidät Tikkurilaan juna-asemalle, jossa Flame sai päällensä uuden takin Mustista ja Mirristä ja pääsi ensimmäisen kerran ulkoilemaan Suomessa.

Pitkän junamatkan jälkeen olimme kotona vihdoin sunnuntai-iltana yhdeksän jälkeen.

Muun lauman Flame tapasi seuraavana päivänä.

Flamen oma sivu löytyy linkin takaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Syysloma Hollannissa nuorten koirien tarkastuksessa