Hassuttelua treenikentällä

Pari päivää jatkunut vesisade taukosi ja pääsimme hassuttelemaan treenikentälle. Se etu tässä etätöiden tekemisessä on, että pystyy tarvittaessa treenaamaan koirien kanssa vaikka keskellä päivää.

Fido on ihan hulluna palloihinsa, joten emäntäpä päätti kokeilla, miten herra menisi agilityesteitä - niitähän ei ole pitkään aikaan treenattu kun on lähinnä harjoiteltu tokoa ja rallytokoa.

No, näinhän siinä kävi - ja ei, herra ei saanut tuosta palkkaa.
 
Otettiin sitten uudestaan ja herra sai pallonsa - tosin hypätä piti vielä kertalleen.

On tuo Fido hassu jätkä - tokoakin teki täpinällä, kun oli pallo tarjolla. Mutta yritäpä tarjota lelua palkaksi jossain muualla kuin omalla kentällä. Ei minkäänlaista motivoivaa vaikutusta.

Fayza kävi vähän hitaalla tänään. Tyttöhän ei siis innostu millään tavalla leluista treenissä vaan palkka pitää olla ruokaa, niinpä sen innostaminen ei onnistu ihan kuten Fidon. Tehtiin muutamia persjättöjä ja otettiin pakolliset valokuvat.

Lopuksi neiti teki vielä keinun muutaman kerran - sitä ei ollakaan tehty sitten viime syksyn. Muutama autettu toisto tehtiin ja sen jälkeen neiti meni yksittäisenä esteenä keinun hienosti. Tuon jälkeen mentiin vielä puomille (joka on aiemmin aina hidastunut keinutreenin jälkeen) - ei mitään ongelmaa.

Ja sitten olikin jo kiire Fidon luo.

 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa