Kalliojärvellä

Viikonlopun ajan olemme saaneet nauttia kauniista keleistä. Sehän on tietenkin tarkoittanut paljon ulkoilua ja mm. eilen aamulla taas juoksulenkkiä koirien kanssa.

Facebookissa joskus aiemmin päivittelin kuinka yksi sakemanniomistaja onnistui olemaan lenkkipolullamme viiden aikaan aamulla - taas se samainen sakemanni meni samoja polkuja. Ilmiselvästi siellä on samanlaiset aamuvirkut kuin tässä kämpässä. Eipä tuossa mitään ongelmaa ollut - sakemanni tottelee omistajaansa hienosti ja me kurvasimme heti mahdollisuuden tullessa toiseen suuntaan. Alkuperäinen suunnitelma siis muuttui, mutta onneksi näitä juostavia teitä täällä Heinävaarassa riittää.

Tänään päätimme hienon viikonlopun päätteeksi käydä Pyhäselän Kalliojärvellä tekemässä lyhyen patikan. Keli oli kaunis ja sehän tarkoitti, että paikalla oli muitakin. Melko rauhassa saimme kierroksemme kävellä, oikeastaan vasta laavulla kohtasimme muita.

Mustikoita on valtavan paljon, ne ovat isoja ja mikä parasta todella maukkaita. Ja senhän tietävät myös koirat - välillä eteneminen oli todella hidasta, kun molemmat koirat olivat pää puskassa ahmimassa marjoja. Fido tosin tietää, että kannattaa suoriutua lähelle, jos emäntä tai isäntä poimii marjoja: silloin on mahdollista saada helpommin ja enemmän marjoja suuhunsa. Eli piti olla aika nopea, jos meinasi itse marjoja syödä.


Puolivälissä


Aikamoinen pudotus

Sisilisko - näitä nähtiin useita reitillä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa