Lihashuoltoa

Urheilijahan piti viedä heti lihashuoltoon, kun eilen alkoi treenikausi :). Siis Fazu pääsi tänään fysioterapeutille.

Emäntä on jo jonkin aikaa katsellut, että neiti taitaa olla melko jumissa. Meillä on siis alettu peitsaamaan kovassakin vauhdissa, mitä Fazu ei ole kyllä aiemmin tehnyt. Ja satunnaisesti neiti on kieltäytynyt omalla kentällä hyppäämästä matalankin esteen yli tai jos on hypännyt, niin se on ollut jotenkin kummallisen tönkköä.

Heli (http://goldfellowgoldens.com/fi/animal-physio/) totesikin pitkien selkälihasten olevan tiukat ja kipupisteitä löytyi vähän sieltä sun täältä. Neiti ei olisi millään halunnut käsiteltäväksi, mutta oli sitten kuitenkin ihan rauhallisesti Helin edessä. Makuulle ei kyllä mennyt, mutta saihan niitä lihaksia käsiteltyä istualtaankin.
Niin jumissa on neitokainen, että varattiin uusi aika jo torstaiaamulle. Ja nyt pitää muistaa venyttää Fazun koipia säännöllisesti eteen ja taakse.

Helillä on hevosia ja terapiahuone on tallin yhteydessä. Tälläkin kerralla yksi hepoista oli aitauksessa ihan tallin vieressä. Fazua ei moinen otus paljoa häirinnyt - mutta ei sen puoleen kiinnostanutkaan. Hevonen puhkui ja puhisteli, Fazu keskittyi emännän tuijottamiseen. Joko neiti sulki koko hevosen mielestään tai sitten se ei vaan ollut pelkäämisen arvoinen.

Kotiinpaluun jälkeen Fazu jäi isännän kanssa kotiin ja Fido pääsi iltalenkille emännän kanssa. Alkuperäinen juoksulenkkisuunnitelma muuttui lämpimän kelin vuoksi kävelylenkiksi ja juoksulenkki siirtyi huomisaamuun.

Huomenna saammekin mieluisia vieraita, kun emännän sisko perheineen (eli myös emännän ja isännän kummipoika Tuukka) saapuvat lyhyelle vierailulle kaukaa Etelä-Suomesta ;).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa