Vieraita, fysioterapiaa ja näyttelyilmoa

Eilen ja tänään meillä oli mieluisia vieraita, kun emännän sisko perheineen tuli kylään. Koirille tuo tarkoitti eristämistä, koska lapset pelkäävät varsinkin haukkuvaa Fidoa.

Eilen keli oli onneksi niin hyvä, että pystyimme olemaan ulkona koko illan. Fido ja Fazu olivat sisällä, mutta pääsivät kuitenkin terassille seuraamaan aidan takaa menoa. Grillattiin, syötiin hyvin ja nautittiin ihanasta kesäillasta.

Tänä aamuna koirat ja emäntä kävivät aamulenkillä melkoisessa vesisateessa. Fido olikin sitä mieltä, että kukaan terve ei siihen sateeseen vapaaehtoisesti mene - siispä se piti viekkaudella ja vääryydellä houkutella pois kuistilta. Sen jälkeen peli olikin jo menetetty ja oli sama kävellä koko lenkki :).

Aamupalan jälkeen emäntä teki hetken töitä ja sitten oli aika lähteä Fazun fysioterapeutille. Odoteltiin Heliä parkkipaikalla ja voi mikä riemu tytössä repesi, kun Heli saapui paikalle. Siispä vauhdilla ja innolla hoitohuoneeseen. Vähän kooikerhymyä ja pyllyn pyöritystä ja sitten olikin aika rauhoittua hoidettavaksi.
Fazu oli jälleen koko hoidon ajan istualtaan, mutta eipä se hoito taida ihan inhottavaa olla, kun tunki itseään koko ajan lähemmäksi Heliä eikä neidistä kiinni tarvinnut pitää. Vasta kun Heli kertoi hoidon loppuneen, tyttö lähti vauhdilla ovelle.
Vielä jäi jumeja sen verran, että ainakin 6.8. vielä käsitellään.

Puolilta päivin emännän sisko ja perhe saapuivat uudestaan paikalle. Tällä kerralla keli ei mahdollistanut ulkona oloa, joten oltiinpa sitten sisällä. Isäntä teki herkullisen makaronilaatikon, jota syötiin koko porukan voimin.

Joensuussa olisi Pilkon Citymarketilla tänään mätsäri, mutta nyt taitaa olla parasta emännän keskittyä leipätyön tekoon ja unohtaa moiset mätsärit. Jospa sitten lauantaina mentäiseen Hammaslahteen esiintymään.

Tuli muuten taas ilmoitettua Fazu yhteen näyttelyyn eli mennään kokeilemaan sertiä Virosta Tallinnan läheltä 8.9.2012.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa