Maanantaiagility ja madotukset

Nyt minä ymmärrän, miksi ihmiset ovat ihan innoissaan agilitytreenien jälkeen. Olen ihan liekeissä tämän iltaisten treenien jälkeen.

Minulle on ilmestynyt täysin erilainen upea, vauhdikas, iloinen agilitykoohotin nimeltään Fayza. Henna oli meitä POKS:n pienryhmävuorolla auttamassa ja kyllä on.... olen sanaton. Pystyin jopa tekemään rataa Fazun kanssa. Yhtään ohjaavaa sanaa en käyttänyt, kaikki ohjaus tapahtui pelkällä vartalolla. Fayza suoritti esteitä, väärästä esteestä ei rankaistu, mutta oikeista tuli palkka lentävässä tennispallossa. Ja Fazulla oli kivaa!!! Emäntä oli lopuksi ihan puhki siitä täysiä juoksemisesta - ja unohti sitten irrottaa pallosta kätensä :o. Eipä tässä muuta voi sanoa kuin että KIITOS Henna - taas!

Pallero teki radan ulkopuolella olevaa keinuakin täysin itsenäisesti (halusi sinne itse), jonka jälkeen se sai hypyn jälkeen palkkansa.

--------------

Aamulla koiruudet ajettiin Eläintohtori Kivuttoman vastaanotolle hakemaan toisen matolääkesatsinsa. Fidon mielestä lääkäriin oli tosi kiva mennä - siellähän syödään vain lihapullia. Fido sitten ehti nappaamaan myös Fayzalle tarkoitetun lihapullaneljänneksen, jossa oli puolikas matolääke. No, saipahan vähän isomman annoksen. Fazunkin mielestä oli ihan ok mennä lääkäriin, mutta lihapullaa ei kyllä syönyt. Ei ennen kuin lääkkeet oli jouduttu laittamaan kurkkuun. Sen jälkeen kyllä lihapullat kelpasivat.

Ja Fazu on taas ilmoitettu yhteen näyttelyyn - tällä kerralla Spanieliliiton erikoisnäyttelyyn 13.10.


Huomenna viimeinen lomapäivä. Taidetaan lähteä pienelle patikalle Ilomantsiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa