Hyvinkään ryhmänäyttelyssä

Sunnuntaiaamuna aikaisin starttasimme Joensuusta kohti Hyvinkäätä. Mukaan pääsivät molemmat koirat, mutta isäntä jätettiin kotiin.

Hyvinkäällä oli ryhmänäyttely, johon oli ilmoitettu 12 kooikerhondjea. Yksi niistä oli Fayza ja toinen Aiko. Tuomari piti alunperin olla Jochen H. Eberhardt Saksasta, mutta muutoksen myötä se oli Kirsi Nieminen. Muutos sopi meille oikein hyvin, sillä emme ole aiemmin olleet kummallakaan.

Tuomarilla oli jokaisessa rodussa harjoitusarvostelija/-arvostelijoita, joten päivä venyi. Vihdoin noin kolmen maissa oli koohottimien vuoro.

Aiko pääsi kehään kolmantena, ensimmäisen kerran nuorten luokassa. Poika esiintyi Katin esittämänä kauniisti, mitä nyt hajut meinasivat välillä viedä voiton. Arvostelu oli hieno, mutta tälle tuomarille Aiko on liian raskas. Tuloksena EH1. Kiitos Saija ja Kati, kun tulitte! Oli hienoa nähdä teitä ja poikaa. Seuraavan kerran sitten pentuetapaamisessa 14.10.

Paras uros oli tänään hieno junnu Uni (Wisestone Bluey). Paljon onnea Susanne!

Fayza esiintyi todella kauniisti. Tutkiminen ei ollut ollenkaan kamala juttu, ei vaikka toinenkin tuomari kävi kopeloimassa. Molemmat tuomarit myös käytiin reippaasti moikkaamassa. Arvostelu oli oikein mukava - se on luettavissa täällä. Tulos oli ERI2, SA, PN3.

Voiton vei tällä kerralla kaunis Keira (Bullbenz Kooi Uma Geri) ja kakkoseksi tuli Keiran emä Sally (Wishdecoy Geri Claudia). Paljon onnea Annet!

Fido-reppana joutui odottamaan pitkän päivän autossa. Onneksi löysin autolle hyvän, varjoisen paikan - poika taisi vetää sikeitä. Ja pääsihän se päivän aikana kuitenkin moikkaamaan Sannaa :). Sanna otti myös näyttelyssä kuvia, tässä yksi meidän kauniista tytöstä. Kiitos Sanna!


Pitkän päivän päätteeksi ajelimme Korsoon ja koirat pääsivät metsälenkille yhdessä Epun kanssa. Nyt koko poppoo vetelee sikeitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa