Virossa

Viikon toipumisen jälkeen oli jälleen hyvä lähteä matkaan. Lassi tuli koirien kanssa perjantaina Vantaalle, Fido jäi vuorokaudeksi hoitoon Epun luo ja Fayza lähti pikareissulle Viroon.

Olin hienosti ajatellut säästäväni rahaa ja vaivaa eli varasin meille liput Viking Xpresiin, jossa yöpyminen laivalla. Kuvittelin, että eihän kukaan pikalaivalle juhlimaan lähde, joten laiva on varmaan rauhallinen. Ja katin kontit. Laivalla oli kamala meteli pitkälle aamuyöhön - eipä tullut nukuttua.

Aamupalan jälkeen poistuimme laivasta jo ennen aamuseitsemää. Odottelimme kauppojen avautumisen, kävimme ostoksilla ja sitten ajelimme parinkymmenen minuutin matkan Luigeen kansalliseen näyttelyyn. Näyttelypaikka oli hyvin opastettu, joten löysimme perille helposti. Olin sitten olettanut, että näyttely on sisällä - eipä ollut. Meillä oli aivan liian vähän vaatetta päällä eikä esim. telttaa mukana. Onneksi näyttelypaikalla oli todennäköisesti jotain vanhaa karjakatosta, jonka alla pystyi olemaan sateensuojassa.

Fayza oli kehässä vasta kolmen maissa, toiseksi viimeisenä koirana mutta ainoana kooikerhondjena. Tuomari oli samainen Igor Selimovic kuin Norjassa viikko sitten. Pyörähdys kehässä kesti todennäköisesti noin 30 sekuntia, tuloksena ERI1, PN1, SERT, EE MVA ja ROP. Ei siis pöllömpi pyörähdys :). Linkki arvosteluun. Emme jääneet odottamaan ryhmiä, koska laiva lähti kotia kohti jo klo 18. Satamassa odotellessamme pääsimme näkemään upean sateenkaaren.
Ajoimme yöksi Fidon luo Vantaalle ja aikaisin sunnuntaiaamuna starttasimme kohti kotia. Jälleen siis kotona.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa