Kuulumisten päivitys

No niin - mitäs kaikkea sitä tulikaan tehtyä viimeisen parin viikon aikana. Paitsi ihan hirveästi töitä, jonka vuoksi kaikki päivityksetkin ovat puuttuneet (enkä ole ehtinyt enkä jaksanut pitää yhteyttä edes ystäviin - anteeksi!).

Matkustettiin siis koirien kanssa Korsoon pari viikkoa sitten sunnuntaina. Heti maanantaina Fido pääsi pitkästä aikaa rally-tokotreeneihin - sama toistui seuraavana maanantaina. Fido oli ihan innoissaan ja meillä oli tosi tosi hauskaa. Tehtiin molemmilla kerroilla rataa, jossa oli lähinnä alokasluokan kylttejä, mutta myös muutamia avoimen luokan kylttejä.

Viikonloppuna oltiin Spanieliliiton erkkarissa (kts. linkki) ja sunnuntaina tavattiin A-pojat omistajineen (kts. linkki).

Fayzan kanssa pääsimme 16. päivä aloittamaan Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa erikoisetsintäkurssi.

Olipahan mielenkiintoista! Pikkuneiti, jota on pennusta asti koulutettu operantisti, ratkaisi halutun tehtävän omilla aivoillaan todella nopeasti (tajusi siis alkaa haistelemaan seinässä olevia reikiä). Sen jälkeen voitiinkin alkaa tekemään erottelua (kaikissa rei'issä ei enää ollutkaan hajua) ja lopuksi vielä ilmaisua (haju vain yhdessä reiässä - ilmaisuksi tulee pitkäkestoinen koskeminen kuonolla).

Nyt välissä tulee olemaan parin viikon tauko ohjatusta treenistä - sinä aikana on tavoitteena saada tehtyä tuota ilmaisua purkilla. Tänään aloitetaan.

Lassi tuli koirien kanssa kotiin keskiviikkona, mutta minä pääsin etelästä vasta perjantaina. Eilen juhlimme 2-vuotishääpäiväämme (no, ihan vain käytiin syömässä Joensuussa).

Tänä aamuna pääsin vihdoin kunnon lenkille koirien kanssa. Kävelimme reilun 9 kilometrin lenkin aloittaen pimeässä otsalampun valossa ja päätyen aamuhämärään. Pakkasta oli -1, joten keli oli mitä mainioin. Ulkoilutin samalla myös kameraa, joten tässä muutama kuva.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa