Pääosassa Fido

Meidän oma valopäämme, The Koira, maailman rakkain otus - siis Fido - täyttää tänään 6 vuotta. Fido on syyllinen (ja siis ansioksi laskettava) uuteen ammattiini koirien parissa, osittain voisi jopa sanoa että nykyinen asuinpaikka on Fidon ansioksi laskettavissa, viitisen vuotta sitten alkoi harrastukset vaihtua Fidon ansiosta ja tietenkin, Fido on tuonut liudan uusia, ihania ystäviä.

Vaikka haasteita ja itkuja on tähän kuuteen vuoteen mahtunut, koskaan en tuota otusta vaihtaisi pois. Maailman ihanin halinalle :).

Muistan ikuisesti tuon aamun 3.10.2006. Lassi heräsi aamuyöstä koiranpentu-uneen ja niinhän saimme aamupäivällä viestin Tuijalta, että pennut ovat syntyneet. Jälleen kerran, kiitos Tuija kun luotit meihin ja myit meille tämän ihanan otuksen.

Paljon onnea myös veljet Koda, Trico, Nippe ja Saku sekä sisko Bicka! Ja terkkuja pilven reunalle Kide-siskolle!

Pientä huoltakin tuo poika taas aiheutti synttäreidensä alla, kun viikonloppuna lopetti sohvalle ja sängylle hyppäämisen. Autettaessa jopa vähän vingahti. Maanantaina käytettiin lääkärissä, nyt poju on 5 pv levossa + kipulääkekuurilla. Todennäköisesti kyseessä on lihasjumi, jonka aiheuttaa ylenmääräinen lelujen astuminen.


Koska Fido on levossa, käytiin eilen Fazun kanssa tyttöjen kesken pitkällä lenkillä. Neiti on kyllä yksin ollessaan niin huomaamaton, että välillä pitää oikein katsoa, että se ei ole päässyt hihnasta karkuun. Muutama syksyinen kuva napattiin matkalta puhelimen voimin.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Syyslomavisiitti rodun pääerikoisnäyttelyyn

Pennut syntyivät