Haistelutreeniä

Laskujeni mukaan14. treenikerta kotona - siihen päälle Erkun kanssa tehdyt treenit.
Yksi lyhyt treeni tehtiin myös Hollannin matkalla. Siellä vaatimustasot olivat hyvin alhaiset, sillä tyttö ja ohjaaja olivat kovin väsyneitä matkasta.

Tällä kerralla keskityttiin ensin pidentämään ilmaisua. Neidiltä lähtee herkästi tulemaan ääntä, kun se turhautuu ja siksi tuo pidentäminen on varsinaista vaa'ankielellä taiteilua. Pitäisi saada hieman turhaumaa aikaiseksi, jotta kesto lisääntyisi, mutta ääntä ei vielä tulisi eikä kuono alkaisi liikkumaan. No, tässä treenissä tuli sekä onnistumisia että epäonnistumisia.

Toinen tavoite oli yleistää ilmaisua koskemaan myös tilannetta, jossa ohjaaja seisoo (tähän mennessä harjoitukset tehty joko ohjaaja istuen tai ohjaaja polvillaan). Pienensin muuta vaatimustasoa huomattavasti ja ensimmäisissä toistoissa huomaakin kriteerin muutoksen. Kestää hetken ennen kuin tyttö ymmärtää, että samaa pitäisi edelleen tehdä.

Lopuksi tehtiin vielä kahden purkin erottelua. Myös hajuttomassa purkissa on samanlainen palanen talouspaperia kuin hajullisessa purkissa. Mielestäni Fayza tekee erottelua, mutta todella vaikea sanoa onko se vaan kokeilua kummasta purkista se palkka tulee. Pitäisi saada hankittua samanlaisia purkkeja lisää, jotta pääsisi erottelussa eteenpäin.

Youtubesta löytyy taas videota. Pahoittelen, video on pitkä ja kamerakulmakin ihan vinossa. Koirahuone on kovin pieni ja epäkiitollinen tällaisen kuvaamisen osalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa