Terveisiä Hollannista

Kohta alkaa tulla vuorokausi täyteen siitä, kun palasimme upealta Hollannin reissulta. Hollannin Zutphenissa oli 17.11. kooikerhondjien vuoden päänäyttely eli Kampioenschapsclubmatch.

Meitä lähti jälleen autollinen ihmisiä ja koiria matkaan torstaina 15.11. Autossa olivat:
- Tiina Rajala-Huusko, Kennel Cavalriina's sekä koirat Ixelle Vrouwe v.d. Tien Heuvelen "Olga" ja Cavalriina's Brina Bartiella "Thelma"
- Hanna Paananen, Kennel Wisestone sekä koirat Wisestone Anastasia "Papu", Wisestone Bella "Bella" ja Wisestone Bluey "Uni"
- Henna Palmunen, Kennel Mendikan sekä koirat Callitris Girello Erminia "Shanti" ja Bonita Laika v.d. Kooikerhoeve "Adya"
- ja tietenkin minä itse Fayzan kanssa.

Torstaina ajelimme Turkuun ja sieltä yölaivalla Tukholmaan. Me olimme Hennan, Shantin ja Adyan kanssa samassa hytissä. Varmuuden vuoksi vähän aidattiin, koska tytöt eivät tunne toisiaan kovinkaan hyvin.
Perjantaiaamuna matka jatkui Tukholmasta Saksan Horneburgiin. Ajomatkaa tuli lähes 1000 km, mutta silti hotellissa olimme illalla jo yhdeksän maissa.
Lauantaiaamuna oli aikainen herätys ja noin 4 tunnin ajo Hollannin Zutpheniin. 
Näyttelyyn oli ilmoitettu 175 kooikerhondjea, joten punavalkoisia vilisi paikalla. Päivä venyi jälleen pitkäksi, mutta upeat tulokset ja tietenkin upeiden ihmisten seura korvasi pitkän päivän.

Tapasimme Fayzan puoliveljen Flitsin (Smiley Flits v. Dyjadin) Meiken viimeisestä pentueesta. Flits sai EH:n kehässä ja oli hieman ujonsorttinen. Saatiin kuitenkin kuvattua sisaruksia hieman.

Päivä oli tosiaan pitkä, mutta ainakin osa koirista osasi myös levätä päivän aikana. Tässä Olgan ja Thelman tyylinäyte.
Arvostelut pyörivät taas neljässä kehässä, joten seuraaminen oli hieman hankalaa. Ja siksi myös juniorinarttujen ja nuortenluokan narttujen kuvat puuttuvat kamerastani. Tässä kuitenkin muut suomalaistulokset kuvineen.

Oorbellen Lewis, babypups2 (erittäin lupaava)
Wisestone Bluey, JUN ERI1
Wisestone Anastasia, Kasvattajan omistamat ERI3
Ixelle Vrouwe v.d. Tien Heuvelen, VET ERI
Callitris Girello Erminia, VAL ERI1, SERT, CLUBWINNER
Ja muut tulokset
Wisestone Bella, JUN EH
Bonita Laika v.d. Kooikerhoeve, NUO ERI2

Ja meidän kaunis Fayza yllätti minut sekä upealla kehäkäytöksellään että tuloksellaan. Kehässä ei ollut minkäänlaista väistämistä vaan tuomari sai tutkia rauhassa. Tyttö liikkui kauniisti ja seisoi kuin tatti paikallaan. Ennen kilpailuluokkaa meinasi oma keskittymiseni herpaantua ja tytön häntä laskeutui koipien väliin. Viereemme tuli seisomaan pieni poika, josta Fayza innostui yli kaiken. Sen jälkeen häntä ei enää sitten lopettanutkaan heilumistaan :).
Yllätys oli suuri, kun tuomari valitsi Fayzan loppukehään (4 parasta). Yhteensä valionarttuja oli 11 kehässä.
Yllätys sen kuin suureni isossa kehässä - minun pieni tilliäiseni, kaunis hepulihillevini valittiin valioluokan voittajaksi!!!! Pääsimme siis vielä mukaan sertinartun valintaan, mutta siellä voiton vei brittiläinen kaunotar avoimesta luokasta eli Crunchcroft Justified of Valleyrise.
Alla olevassa kuvassa Fazu on jo kotona eikä enää oikein jaksanut poseerata.
Fazun arvostelu löytyy kotisivuiltamme - kts linkki.

Shanti todellakin toisti pikkuveljensä Kodan tempun kahden vuoden takaa. Tuolloin siis Koda oli koko näyttelyn komein, ja tällä kerralla vuorossa oli upea Shanti! Miljoonasti halauksia ja onnea vielä tätäkin kautta Hennalle!!!!

Kotimatkamme alkoi heti näyttelyn jälkeen, tosin silloin ajoimme vain takaisin Saksan Horneburgiin hotelliin. Muutaman tunnin yöunien jälkeen sitten sunnuntaiaamuna starttasimme kohti Tukholmaa.
Laiva saapui Turkuun maanantaiaamuna ja eilen illalla pääsimme vihdoin lepäämään.

Olipahan reissu!!!!


Kommentit

 1. Onneksi olkoon! Taisi olla rankka reissu, mutta kannatti tehdä, kun pärjäsitte niin hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija!
   Oli tosiaan rankka, mutta tulokset olivat niin upeita että pitäähän sinne mennä uudestaan ja uudestaan :).

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa