Treeniä, madotusta ja kuvia

Eilen Fido pääsi vihdoin pitkästä aikaa treenaamaan. Pääsimme POKS:n kisaavien (tai kisaamaan haluavien) tokoryhmään mukaan, mutta valitettavasti emme ole vielä aiemmin treenaamaan päässeet etelän viikkojen vuoksi.

Treeni alkoi todella hyvin, poika keskittyi kuin unelma. Luoksepäästävyydessä kontakti hajosi ja Fido kävi haistamassa ohjaajan. Seuraamiset menivät häiriössäkin todella hienosti, pitkiä pätkiä jätkä kulki hienosti.
Koirakoita oli paikalla 9, joten treenitilanne oli hieman sekava ja häiriötä tosiaan riitti. Yhdessä vaiheessa Fidon vierestä lähti koira toisen koiran päälle, kun itse olin noin metrin päässä siitä - rähinää kesti muutaman sekunnin, mutta Fidolle se oli kova paikka. Minun piti lähteä pojan kanssa pois tilanteesta hetkeksi ennen kuin sain sen keskittymisen palaamaan. Sen jälkeenkin Fido vilkuili aina välillä sivulleen eikä tekeminen enää ollut niin rentoa ja iloista.
Tehtiin pitkästä aikaa myös tokohyppyä, se on hyvin jätkällä mielessä. Fido saisi mennä vähän kauemmaksi esteestä ennen kääntymistään, mutta kyllä noinkin pärjätään. Ja lopuksi tehtiin paikallamakuut. Fidolla oli tuttu narttusnautseri vieressään, joten uskalsin jättää sen ihan kunnon matkan päähän. Rento se ei ollut missään tapauksessa, joten kävin palkkaamassa muutamaan kertaan. Mitään aikomusta ei näyttänyt kuitenkaan olevan, että olisi ylös noussut.

Fazu-pallero kävi nyt aamusta taas eläinlääkärissä syömässä nakkeja ja matolääkkeen. Nyt on Liettuan matkaakin varten madotukset kunnossa.

Henna oli eilen saanut käytyä läpi hurjan määrän kuvia matkalta, joten tässä vielä muutama kuva näyttelypaikalta. Paljon kiitoksia kuvista!


Kieli esillä aina, kun sitä ei tarvittaisi...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa