Treeniä etelässä ja pakkasta Pohjois-Karjalassa

Olimme jälleen muutaman päivän Etelä-Suomessa. Tällä kerralla mukana oli myös Lassi.

Maanantaina oli Fidon rallytokotreenit. Lassi oli mukana ja yritti kännykällä videoida - täytyy myöhemmin katsoa, saako videoista selvää. Treenissä oli tällä kerralla useita ylempien luokkien kylttejä mukana. Poika oli jälleen tosi tosi hieno. Rataa tehtiin kuusi kertaa ja odotusaikoina treenailtiin omalla paikalla peruuttamista, kieppiä seuraamisessa, oikealla puolella seuraamista, takaakiertoa vasemmalta oikealle ja lisäksi istu-seiso-maahan -kylttiä. Fido keskittyi hienosti vaikkakin nenä painui vielä joissakin kohdissa maahan.

Tiistaina oli Fazun treenin vuoro - päästiin jälleen hajutreeniin. Myös tästä treenistä on videota, tällä kerralla oikealla videokameralla. Yritän koostaan siitä jotain myöhemmin. Fayza-kulta yllätti minut jälleen: tehtiin ensimmäistä kertaa pienemmällä hajumäärällä ja ihan uudella seinällä. Koskaan aikaisemmin ei olla harjoiteltu ilmaisua muulla kuin purkilla - silti neiti ilmaisi seinällä!! Jestas, mikä tyttö!

Keskiviikkona ajelimme kotiin ja tarkoitus oli tänään mennä katsomaan JoA:n agilitykisoja sillä siellä on kooikerhondje-mestaruudet samalla. Pakkasta on kuitenkin ollut koko päivän yli 18 astetta - en sitten viitsinyt lähteä palelluttamaan itseäni.

Koirien kanssa on tehty pari lyhyttä lenkkiä päivän aikana, koska Fido ei pysty tuollaisessa pakkasessa olemaan pitkään. Päivällä käytiin lähimetsässä ja Fazukin pääsi pitkästä aikaa juoksemaan vapaana. Tässä muutama kuva.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa