Viime aikojen kuulumiset

Pikapäivitys viime aikojen kuulumista.

Kävimme Lassin kanssa pyörähtämässä kolmen yön Prahan matkalla. Kuvat matkalta löytyvät linkin takaa (http://www.flickr.com/photos/83146208@N06/sets/72157632505534127/). Praha on kaunis kaupunki, valitettavasti vuodenaika ja pilvinen keli eivät anna oikeutta kaupungin kauneudelle.

Kahden ja puolen päivän aikana tuli käveltyä melkoisen paljon. Hotellimme oli Uudenkaupungin (Nóve Mesto) puolella, siitä oli hyvä kävellä joka puolelle. Käytiin tutustumassa vanhaan kaupunkiin (Stáre Mesto), Prahan Linnaan, Vysehradiin jne jne. Koko reissu meni oikein hienosti.

Reissun ajan koirat olivat hoidossa Korsossa vanhemmillani. Paljon kiitoksia jälleen hyvästä hoidosta! Fazu tosin näytti, kuinka koohotin osaa sikailla hoidossa ollessaan:
Ikinä, milloinkaan, koirat eivät kotona varasta mitään pöydiltä saati että hyppisivät pöydille. No, tuolla nyt sattui olemaan pullanmuru, joka piti käydä siivoamassa. Voi Fazu....

Fazun juoksu on mitä ilmeisimmin edistynyt tärppeihin, sillä neiti yrittää kovasti saada Fidoa mukaan touhuihin. Fidoa ei kiinnosta tippaakaan - kastrointi on siis tuottanut toivotun tuloksen.

Tänään lähden taas junaille Etelä-Suomeen. Viikolla pääsen moikkaamaan pitkästä aikaa Anzea ja Midoa - ja tietenkin Tyttiä ja Villeä. Kivaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa