Kerrottavaa viikolta 7

Viikot juoksevat vauhdilla eikä näissä päivityksissä pysy mukana. Viime viikon olin jälleen Etelä-Suomessa ja töitä tuli tehtyä riittämiin. Onneksi ehdin myös jotain muutakin.

Tiistaina kävin etukäteissynttäreillä Mäntsälässä eli siskonpoika Tuomas täytti sunnuntaina 17.2. 1 v. Pääsinpä sitten samalla näkemään kuinka pikkumies nousi keskellä lattiaa (siis ilman tukea) seisomaan ja otti muutaman askeleenkin :).

Torstaina eli ystävänpäivänä pääsin Pornaisiin tapaamaan Aikoa ja tietenkin omistajiaan ja Ronja-belggaria. Aiko on komea jätkä, joka näyttää perineen turkkinsa osittain isältään (kaulus) ja osittain emältään (loppuosa) :).


Perjantaina oli sitten kotiinpaluun aika. Illalla ei jaksanut paljoakaan muuta tehdä kuin rapsutella koiria ja maata sohvalla tuijottamassa telkkaria. Olin muuten ihan varma, että Fazu murjottaa taas tuttuun tyyliinsä pari päivää, mutta tyttöpä yllätti - se tuli heti lauantaina aamuyöstä peiton alle kainaloon (no, ehkä se olikin sen kosto siitä, että olin ollut poissa).

Lauantaina aamupäivästä treenattiin pitkästä aikaa.
Fazu sai jatkaa hajutreeniään eli tehtiin smellerin vahvistamista, smellerin ketjuttamista yhteen purkkiin sekä erikseen erottelua kahdella purkilla. Kaikkiin yhdistettiin ärsykekontrollia ja hallintaa sen verran, että liike alkoi sivullaolosta ja palkan sai vain, jos eteni vihjeestä. Tylleri teki taas omaan tuttuun tyyliinsä häntä heiluen ja kaikki oli kivaa.
Fido pääsi jatkamaan noutokapulatreeniä. Nyt kapula nousee parhaimmillaan jo viitisentoista senttiä maasta ja tiputtaa sen käteeni. Fidokaan ei vaihtanut tyyliään vaan kaikkeen tekemiseen liittyy ne äänet ;).

Iltapäivällä tehtiin pitkä lenkki, jonka päätarkoitus vaikutti koirien mielestä olevan jäniksenpapanoiden syöminen. Lenkin varrella on tienpätkä, jossa on paljon pajuja. Ja pajut tietenkin houkuttelevat jäniksiä - pajujen juurilta löytyy paljon paljon papanoita. No, saavatpahan koirat kuitua...
Muutama kuvakin tuli otettua.

Sunnuntaina oli seuraavan kurssin vuoro eli tällä kerralla kävin Varkaudessa agilityn koetoimitsijakurssilla. Kevään/kesän aikana pitäisi saada harjoittelut (5 kpl) tehtyä ja sen jälkeen olisi sitten sekin kortti käsissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa