Paljon kerrottavaa, vähän kuvia

Edellisen päivityksen jälkeen on taas treenailtu, oltu Etelä-Suomessa ja tavattu mahdollinen sulhasehdokas, sellainen nelijalkainen.

Sekä viime viikon lauantaina että tänään kävin tekemässä agilityn koulutusohjaajakurssiin liittyviä harjoitteluja. Enää yksi puuttuu ennen seuraavaa koulutusviikonloppua tehtävistä. Toisen viikonlopun jälkeen onkin sitten taas toiset viisi harjoittelukertaa.

Sunnuntaina osallistuimme Fayzan kanssa JOAn agilitypäivään. Saimme hyvää treeniä Heidi Utriaisen johdolla. Tarkoitus oli tehdä rataa, mutta Fazun kanssa keskityttiin vauhdin lisäämiseen ja sitähän löytyi. Neitokaisella oli tosi tosi hauskaa.

Sunnuntaina meidän matkamme jatkui JOAn hallilta Joroisten kautta Vantaalle. Joroisissa vierailin mahdollisen sulhasehdokkaan luona. Pääsin tapaamaan Jasua (Muskettikoiran Tähtisade).

Ihana poika, ehdottomasti todella hyvä vaihtoehto. Jasu on paitsi komea (FI MVA), niin myös todella taitava nenän käyttäjä (FI JVA). Paljon kiitoksia Aulikki, että sain tulla käymään.

Maanantaina oli Fidon kauan odotettu rally-tokotreeni. Ja niinhän siinä kävi kuten usein kun on hartaasti odotettu. Jätkä höyrysi koko treenin ajan eikä mistään tullut mitään. Että sellainen treeni.

Tiistaina oli seuraavan hartaasti odotetun treenin vuoro, Fazun hajutreeni Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa. Olen ollut joulukuun viimeisen treenin jälkeen todella laiska emmekä ole tehneet yhtään järkevää hajutreeniä kotona. Ei siis ollut odotettavissa huimaa edistymistä. Erkun avustuksella harjoittelimme smelleriä ja sen ketjuttamista etsimiseen. Siis suomeksi sanottuna pussissa oli teenhajuinen paperi, jota Fazu haistoi ensin ja sen jälkeen siirtyi purkille. Sen lisäksi aloitimme ensimmäisen kerran tuomaan hallintaa treeniin. Fazu joutui siis ensin istumaan sivulla ennenkuin se sai haistella smelleriä ja vasta sen jälkeen se sai mennä purkille. Fazu oli taas ihan täpinöissään ja paikalla olo oli välillä hyvinkin haastavaa. Mutta ipanalla oli kivaa - se näkyi siinäkin, että tyttö ei olisi halunnut lähteä pois Erkun luota :). Jospa nyt saisi taas harjoiteltua kotonakin.

Keskiviikkona ja torstaina ei tehty mitään kummallista, lähinnä lenkkeilyä koko porukalla eli myös Epun kanssa.

Ja perjantaina ajelimme jälleen kotiin.

Huomenna lähden taas itse kohti etelää, mutta koirat saavat jäädä Lassin kanssa kotiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa