Viikon treenailut ja vähän muutakin

Viikolla 8 on tullut treenattua ehkä normaalia enemmän.

Tiistaina oli Fazun agilitytreenin aika pitkästä aikaa. Harmi, että tällä kerralla kukaan muu ryhmäläisistä ei päässyt paikalle. Hyödynsimme tyhjän hallin ja teimme erillisinä keinua ja keppejä ja lisäksi teimme hulluttelujuoksentelua, irtoamisia ja vähän myös takaaleikkauksia.

Kun olimme palanneet kotiin agilitystä, pääsin auttelemaan naapureita näyttelytreenissä. Katja ja Venla kävivätkin sitten heti lauantaina hakemassa Mantalle sertin Tuusniemeltä. Samalla Mantasta tuli Suomen Muotovalio - paljon onnea!

Torstaina ei päästy Fidon kanssa tokotreeniin, koska kävin päiväkäynnillä Espoossa koulutuksessa.
Siksi varasin vapaavuoron perjantailta ja käytiin hallilla. Fido pääsi tokoilemaan ja Fazu agsaamaan. Fido pysyi hienosti paikallamakuussa vaikka tein kaikenlaista häiriötä. Lisäksi seuruutin sitä namikippojen ohi ym. - hienosti tuli mukana.Lauantaina alkoi tuntua siltä, että flunssa olisi pukkaamassa päälle. Siksi suunniteltu pitkä lenkki jäi tekemättä ja muutenkin päivä meni levon puolelle.

Tänä aamuna päätin lenkin kaikesta huolimatta. Ei ehkä olisi kannattanut.

Piti lähteä näyttelytreeniin, mutta ei jaksa. Sen verran kuitenkin jaksoin, että tein koirien kanssa kotona treenit.
Fido jatkoi noutokapulatreeniä - pikkuhiljaa se alkaa sieltä lattialta nousemaan ja Fazun kanssa tehtiin hajutreeniä. Fazun treenistä alla video.
Kuten videosta on nähtävissä, hommaa on viety ärsykekontrolliin eli itsenäisestä purkeille menosta ei enää tule palkkaa. Aika hyvin tyttö alkaa pysyä sivulla ja odottaa lupaa/vihjettä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa