Aika rientää

Jestas miten tuo aika juoksee. Taas on mennyt pari viikkoa ilman yhtään samaa blogiin.

Mitäs kaikkea tässä välissä onkaan tapahtunut?

Fido oli minun kanssasi viikon etelässä (Fazu jäi kotiin rentoutumaan Lassin kanssa). Minä olin viikko sitten Sastamalassa MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilökurssilla. Fido ei päässyt rally-tokotreeniin koska minulle iski lorvikatarri. Kotiin ajeltiin naistenpäivänä (Varkauden tiellä pääsin peltipoliisin valokuvaan). Koirat pääsivät samaisena päivänä pitkälle lenkille. Ja sitten taas oli aika suunnata Volvon keula kohti etelää. Tosin matkalla pysähdyin viikonlopun ajaksi Lappeenrantaan agilityn koulutusohjaajakurssin toiselle kurssikerralle.

Tuon pikapikakatsauksen jälkeen jotain vähän yksityiskohtaisempaakin.

Fido siis pääsi nauttimaan jakamattomasta huomiostani Vantaalle (no, piti sen tietenkin jakaa minun huomioni töiden kanssa - mutta kuitenkin). Jätkä nautti! Lenkeillä se oli huomattavasti reippaampi kuin normaalisti etelässä, se oli tosi leikkisä sekä lenkillä että sisällä ja halusi innokkaasti treenatakin. Teimme parina iltana noutokapulatreeniä, ensimmäisen kerran uudessa paikassa. Hyvin alkoi kapula nousta.

Samaan aikaan Fazu sai nauttia Lassin jakamattomasta huomiosta kotona. Ensimmäisen vuorokauden perskärpäilyn jälkeen neiti olikin hienosti asettunut olemaan ainoana koirana.

No, se näkyi sitten kun Fidon kanssa palasimme kotiin. Neitipä olikin onnistunut omimaan asunnon, sohvan, tuolin, pedin jne itselleen. Ja Fidolle piti murista, Fidon perässä piti kävellä ja murista ja ennen kaikkea piti estää, että Fido ei päässyt kummankaan ihmisen luo. Tilanne rauhoittui kunnolla vasta, kun lähdimme pitkälle lenkille.

Lenkillä koirat saivat juosta vapaana ja leikkiä sydämensä kyllyydestä. Ja niin ne leikkivätkin. Pitkästä aikaa noin paljon.

Tässä varmaan tärkeimmät tällä kerralla. Muutama kuvakin löytyy...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa