A-poikien päivä

Vietimme mukavan päivän A-pentueen parissa Mäntsälässä ja Hyvinkäällä.

Ensin olimme Akiran MH-luonnekuvauksessa Mäntsälässä. Akira otti itse kontaktia testinohjaajaan ja lähti hänen kanssaan pois omistajan luota. Se antoi myös hienosti käsitellä itsensä ilman mitään ongelmia. Leikki ei paljoa kiinnostanut - hajut olivat kiinnostavampia. Viehe oli tosi mahtava juttu - sen perään piti juosta täysillä. Kolmen minuutin aktiviteetin aikana poika olisi halunnut juuri sinne, mihin hihna ei riittänyt. Etäleikkijä oli täysin tylsä, hajut olivat kiinnostavampia. Tähän asti Akira ei ollut oikeastaan ollenkaan isänsä kaltainen. Sitten haalarilla tuli sukulaisuus esiin - voimakas pelkoreaktio, josta ei palauduttu. Maiju-Kaisa keskeytti kuvauksen.
Parkkipaikalla poika oli jo ihan normaali ja heilutti pyllyään ihmisille.

Mh:stä ajoimme Hyvinkäälle Medicine Maniin syömään A-pentueen omistajien kanssa. Sitten ehdittiin vielä hetkeksi Tytin ja Ville pihamaalle valokuvaamaan kunnes olikin jo aika lähteä koirakylpylään.

Pojille ja Midolle oli varattu tunniksi allas ja uittaja.

Aiko oli varsinainen vesipeto kunhan vauhtiin pääsi, sitä ei tarvinnut paljoa altaaseen houkutella. Akirakin löysi sisäisen uimahalunsa kun oli ensin vähän saanut uittajalta apuja. Myös Anzen ui kauniissa asennossa, mutta vesi ei ehkä kuitenkaan ole sen elementti. Ja Midori-kulta: niin kaunis uima-asento mutta kun ei olisi voinut vähempää kiinnostaa koko kasteleminen.

Reilu puolentunnin uiminen väsytti porukan totaalisesti - toivottavasti tällä hetkellä kotona on väsyneitä mutta onnellisia koiria.

Tytin ja Villen pihalla Akiralle ja Anzelle meinasi tulla vähän nokkapokkaa, samoin Akiralle ja Aikolle. Sen sijaan Anze yritti jopa saada Aikoa leikkimään. Ja Midoria ei paljoa pojat kiinnostaneet :). Kylpylässä kaikki koirat olivat välillä samaan aikaan altaassa, ne uivat toisiaan vastaan ja Akira ja Anzen olivat kylki kyljessä altaan vieressä - ei ollut mitään ongelmia vaan kaikki tulivat hienosti juttuun keskenään.

Tässä muutama valokuva - yritän alkuviikosta saada Picasaan enemmän kuvia.
Jälkiruokakakku :)
Aiko, Akira ja Anzen
Aiko ja Anzen (takana Akira)
Midori
Vesipeto Aiko
Aiko kuivauksessa
Anzen
Anzen ja Aiko
Akira
Aiko, Anzen ja Akira

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa