Kevät - kevät - kevät

Otsikossahan se tärkein jo tulikin. Kevät on vihdoin tullut myös Pohjois-Karjalaan. Lumet ovat kadonneet viikossa. Fayzan rakas kivikin on ilmestynyt lenkkireitin varrella näkyviin :).


Lumien katoaminen on tarkoittanut myös sitä, että Fayzan vapaanajuoksentelut ovat taas ohi kunnes loppuvuodesta saadaan lumi maahan. Vielä viikko sitten lunta oli metsässä niin paljon, että ei tarvinnut huolehtia että koirat häiritsisivät luontoa - eivät tieltä mihinkään päässeet. Nyt ulkoillaan taas narussa.

Fido viettää nykyään suurimman osan päivistään ulkona takaterassilla. Varsinkin aurinkoisina päivinä herra nauttii olostaan auringossa maaten.

Treenit ovat jääneet väliin vaikka pitkästä aikaa olinkin viikon kotona. Töitä (sekä palkkatöitä että oman yrityksen töitä) on ollut niin paljon, että treeneihin ei ole ehditty ja iltaisin en ole jaksanut kotonakaan treenata. Ehkä tämä tästä vielä helpottaa.

Viime sunnuntaina olin Maaningalla tekemässä ensimmäisen harjoittelun MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilönä. Etäleikki oli hauskaa :) - vaikka jouduinkin kymmenestä koirasta kahdeksan leikkimään täysin yksin. Mäyräkoira tuli sentään leikkimään minun kanssani ja porokoira tuli lähelle haukkumaan. Viikon päästä sunnuntaina on sitten toiset kymmenen koiraa edessä - tällä kerralla Mäntsälässä Spanieliliiton MH-luonnekuvauksessa.

Tänään on taas lähtö kohti etelää. Koirat jäävät Lassin kanssa kotiin. Ensi lauantaina Aiko ja Akira MH-luonnekuvataan ja sen jälkeen menemme Hyvinkään koirakylpylään pentuetapaamiseen. Mukavaa nähdä poikia ja omistajia pitkästä aikaa!

Kommentit

  1. Aikokin nauttii ulkona olemisesta. Heti kun aurinko alkoi paistaa ja tuli lämmintä, Aikosta tuli ulkokoira.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa