LVV-13 ja kevät

Hui, miten pitkä kirjoitushiljaisuus. Elämä on ollut melkoisen hektistä ja siksi kirjoittaminen on jäänyt. Toisaalta koirien elämässä ei ole tapahtunut mitään kummallista - ehkä siksikin on ollut helppoa jättää tarinat tarinoimatta.

Viime lauantaina 30.3. Fayza vihdoin korkkasi vuoden 2013 näyttelyt. Reissasimme Latvian Voittajaan yrityksemme matkalla. Meillä oli mukana myös ihana Shanti, jota Fayza palvoo.

Voittajan tulos oli Fayzan osalta mitä mahtavin - tyttö oli ROP eli nyt tittelirivistöä koristaa myös titteli Latvian Voittaja 2013. Ipana esiintyi iloisesti ja kauniisti. Vielä ryhmäkehän kokoomassa neidillä oli tosi kivaa, häntä heilua vispautti. Jostain syystä itse isoon kehään siirtyminen sitten aiheutti jännityksen ja häntä painui koipien väliin... mistäköhän johtui. Ryhmässä ei tullut menestystä. Ipana-pipana-papana oli kuitenkin maailman kaunein, kiltein ja iloisin pieni kooikertyttö matkallamme <3.

Shantikin esiintyi todella kauniisti ja sai hienon arvostelun (ERI1, SA). Tällä kerralla Oorbellen Kurt eli Orson oli paras uros ja Shanti oli PU2. Paljon onnea Marianne!

Meidän matka oli muutenkin taas menestyksekäs ja autoon ropisi hienoja tuloksia. Espanjanvesikoirat Roci (Zorrazo Rociano) ja Vico (Vico de Valdeperales) olivat ROP ja VSP. Lisäksi Roci oli hienosti RYP4. Paljon onnea Anita ja Arja! Fieldspanieli Casse (Icemint Kultakasanova) oli ROP. Paljon onnea Ninni! Kooikerhondje-nuorukainen Tristan (Maricosan's Spiritus Quintus) esiintyi todella kauniisti ja sai ERIn. Samoin espanjanvesikoiranuorukainen Rändi (Fuego del Otono del Corazoncito) sai ERIn.
Paljon kiitoksia kaikille matkaseuralaisille!Shanti ja Fayza pitivät toisistaan hyvää huolta koko matkan ajan.

Kiitos Henna kun annoit tuon komistuksen mukaani!!

Tänä aamuna Fazulla oli virtaa kuin Duracell-pupulla. Se haastoi Fidoa leikkiin ja Fidohan leikki. Ilmeisesti koirilla oli ollut toisiaan ikävä.
Käytiin lenkillä kirpakassa kevätaamussa - muutama kuva.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Syyslomavisiitti rodun pääerikoisnäyttelyyn

Pennut syntyivät