Muutoksen tuulia

Viimeinen vuosi on mennyt kiireessä ja olen elänyt melkoista sitku-elämää. Samaan aikaan mielessä on kypsynyt muutamakin muutos ja nyt ne ovat riittävän kypsiä toteutettavaksi.

Sitku-elämä loppuu nyt!

Tästä eteenpäin tärkeimmät asiat, joille myös annan aikaa ovat:
- aviomies <3
- omat koirat ja niiden treenit (ja toki Fazun näyttelyt)
- yrityksen kurssit
- toimitsijana agility ja MH-luonnekuvaus.

Minä en tule pennuttamaan Fazua. Tyttö olisi kyllä jalostuksen arvoinen, mutta en enää jaksa sitä stressiä, vaivaa ja rahanmenoa, mitä astutukset, kantoaika ja synnytys tarkoittavat.
Tämä päätös tarkoittaa samalla, että Kennel Featherfox menee hyllylle toistaiseksi. Uusia pentuja tulee ehkä joskus - tällä hetkellä minulla ei ole narttua, jolle pentuja tulisi.
A-poikien kasvattaja tietenkin olen ja se ei muuksi muutu.

Toinen iso muutos on se, että yrityksemme tulee lopettamaan koiramatkojen teon. Kesäkuun lopun Jällivaaran matka ja heinäkuun alun Pärnun matka tehdään, mutta sen jälkeen auto lähtee myyntiin. Matkat ovat olleet aivan mahtavia, ja asiakkaat ihan huippuja. Hienoa olisi jatkaa, mutta ei vaan aika riitä. Lisäksi matkat ovat juuri ja juuri maksaneet kulunsa eikä niistä ole oikein tuottoja tullut. Aika aikaansa kutakin - tulipahan kokeiltua. Nyt matkoja jatketaan vain Fazun näyttelyjen puitteissa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa