Juhannus Rovaniemellä

Tehtiin pikapistäytyminen Rovaniemellä juhannuksen vietossa.

Matkaan lähdimme perjantaina aamusta, yövyimme Rovaniemen keskustassa City Hotellissa (ehdottomasti suosittelemisen arvoinen, vaikka illalla ravintolan ruokien hinnat olivat melko suolaiset) ja lauantaina menimme näyttelyyn.
Mennessä näimme kolme poroa, joista yksi esiintyi keskellä tietä jolkottaen pitkän matkaa.

Kuvia tuli tietenkin otettua vino pino - alta löytyy niistä muutama.

Rovaniemellä oli siis kansainvälinen koiranäyttely, johon Fazu oli ilmoitettu. Neitokainen olikin ainoa koohotin kehässä - tuomarina Tuula Savolainen. Huolimatta keskeneräisestä turkista (Fazulla on hassu harja selän päällä, kun kasvattaa uutta turkkia) tuomari piti neidistä ja tulos oli erinomainen, sertifikaatin arvoinen, valioluokan voitto, paras narttu, cacib ja rodun paras. Arvostelu löytyy linkin takaa.

Koska kotimatkaa oli seitsemän tunnin verran, emme jääneet ryhmäkehiin vaan starttasimme keulan kohti Joensuuta. Matkalla pysähdyimme muutamia kertoja, mm. Ranualla ottamaan valokuvia.

Fido oli tietenkin myös mukana. Siitä on tullut niin helppo reissukaveri kastroinnin jälkeen. Hötkyilyt ovat menneisyyttä, näyttelypaikalla se jopa nukkui (!!!) eikä ne muut koirat lähistöllä kaivanneet ollenkaan poisajamista. Omaa häkkiä toki piti vähän vartioida muilta koirilta mutta se sille suotakoon.

Hotellissa nämä meidän kotona niin äänekkäät koirat ovat maailman helpoimpia. Ne pystyy ilman ongelmia jättämään huoneeseen aamiaisen ja illallisen ajaksi - mitään ääniä ei huoneesta kuulunut vaikka viereisessä huoneessa koirat haukkuivat. Fido ja Fayza vaan vetivät unta palloon.

Ja sitten niitä kuvia.Palkinnoksi sai valita pokaalit, lahjakortit tai hienot poro-tuikut.
Poroja lähti matkaan kaksin kappalein.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa