Taas on vesi virrannut Vantaassa...

eikä ole ehtinyt kirjoittelemaan.

Loma loppui 24.7. ja arki alkoi.

27.-28.7. oli yrityksemme koiraleiri Kiteen Villa Taivaannastassa. Siellä päivät menivät asiakkaita kouluttaessa, joten omat koirat olivat kotona Lassin kanssa. Kuviakin leirillä tuli otettu (linkki).

Seuraavat pari viikkoa olin etelässä töissä - koirat jälleen kotona Lassin kanssa. Onneksi etelässä on sentään Eppu-herra, Fidon ihana iskä.

Eilen palasin kotiin ja nyt on edessä pari ihanaa viikkoa kotimaisemissa, toki töitä tehden. Menneen viikon ajalta on myös yksi yök-uutinen kotitontilta: Lassi on nähnyt kaksi eri kyykäärmettä tonttimme rajalla. Saa siis olla todella varovainen, viereisellä tontilla näyttää niitä asustelevan.

Tänä aamuna lenkkeiltiin koirien kanssa 9 kilometrin verran. Syksyn (voiko jo niin sanoa) ensimmäinen hirvikärpänen löysi tiensä päähäni - YÖK! Nyt se aika siis alkoi.

Tänä viikonloppuna on 2x Joensuun kansainvälinen näyttely, joihin molempiin on Fazu ilmoitettuna. Tänään tuomarina oli venäläinen Elena Agafonova-Tripoli ja kehässä 3+6 kooikerhondjea. Meidän rakas kaunotar valittiin rodun kauneimmaksi <3. Tuomari ihastui tyttöön tosissaan, hän sanoi monta kertaa "Compliments" ja hoki "So sweet, so sweet". No mitä sitä salaamaan, samaa mieltä olen :). Arvostelu on kirjattuna nettisivuillemme,  tulos siis ERI1, SA, PN1, CACIB, ROP. Kuva on Anniina Korjuksen ottama - paljon kiitoksia!

Kehän jälkeen minun piti lähteä kotiin, sillä syksyn kurssit alkoivat tänään. Mutta kuinka upeaa, ihanat ystävät tulivat apuun ja Fazu pääsi ryhmiin. Katja kuskasi Fazun näyttelypaikalle ja takaisin, Henna hoiti tyttöä näyttelypaikalla ja esitti sen hienosti kehässä. En edes tiedä miten kiittäisin, joten KIITOS! Ryhmästä ei tälläkään kerralla tullut menestystä, mutta tyttö oli esiintynyt hienosti.

Huomenna näytelmät jatkuvat, samoin kurssitouhut - illalla on agilitykurssin luento.

Kommentit

 1. Onnittelut vielä kerran hienosta menestyksestä tätäkin kautta!

  Kyyt ei ole kivoja, mutta onneksi ei ole käynyt mitään!

  Harmi, kun Nemon kanssa ei päästy nyt kurssille, mutta keväällä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra onnitteluista!
   Toivottavasti nähdään kevään kursseilla.

   Poista
 2. Onnittelut menestyksestä jälleen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Syyslomavisiitti rodun pääerikoisnäyttelyyn

Pennut syntyivät