Syyspäivän treenailuja

Kyllä on ollut upea ilma koko päivän. Fidolle se on tarkoittanut ulkona oloa aamusta iltaan, Fazulle ravaamista ulos ja sisään.

Olemme hyödyntäneet hienon kelin treenaillen ja treenejä suunnitellen. Aamupäivällä rakennettiin agilityrata, jota tulee tiistaina treenailemaan tänään ensimmäisen sertinsä napanneet Sanna ja Edy :). Hyvä, että rakennettiin, koska samalla huomasin, että se ei kokonaisuudessaan mahtunut vaan jouduin hieman sitä muokkaamaan.
Molemmat koirat pääsivät kokeilemaan rataa. Odotetusti Fazu ei liikkunut mihinkään - mikähän ihme tuossa omassa kentässä on, että siellä ei voi tehdä agilityä??? Fido sen sijaan meni niin innokkaasti, että korvat unohtuivat vissiin toiselle puolelle aitaa ja suoritteli sitten ihan omia esteitään ;).

Iltapäivällä rakensin illan rally-tokokurssin radan valmiiksi ja sitä pääsivät myös molemmat otukset kokeilemaan. Tuo rata tehtiin pihan puolelle ja tällä puolella Fazulla ei ole mitään ongelmia suorittaa tehtäviä. Siispä neitokainen rally-tokosi radan innokkaasti kahteen kertaan. Fidolle otin palkaksi lelun ja "hieman" taas keskittyminen katosi, kun piti kytätä milloin lelu lentää :).

 Fazu pääsi vielä lopuksi vähän temppuilemaan eli pujoteltiin ja mentiin "turvaan".

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa