Touhuviikon tarinat

Viikon aikana on taas ehditty treenata, lenkkeillä ja viikonlopun ajan olla koiratouhuissa töissä.

Tiistaina koirat pääsivät pitkästä aikaa hallille agitreeniin. Fazun ryhmätreenin aika oli 16-18. Varasin vapaavuoron tuohon edelle ja treenasin vapaavuorolla Fazun kanssa. Otimme käyttöön Vapun oppeja ja voi että meillä oli hauskaa. Yksi hauskoista jutuista on, että Fazun keinu on edistynyt huomattavasti - eniten siitä syystä että tyttö karkaa nykyään aina keinulle :).

Varsinaisella treenivuorolla pääsi sitten Fido treenaamaan. Fidon kanssa on treenattu agilityä ryhmätreeneissä varmaan yli kolme vuotta sitten, joten odotukset eivät olleet korkealla. Poika yllätti positiivisesti. Se teki innolla töitä, se leikki (!) narulelulla ja pystyin suurimmaksi osaksi palkkaamaan sitä lelulla ja mikä parasta, se pysyi minun kanssani koko ajan vaikka laidalla ihmiset keskustelivat. Se ei jaksanut pitkään ja varmaan tuli taas treenattua liian kauan. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Torstaina oli Fidon tokotreenin aika. Jos viime viikolla oli aivan innoissani treenin jälkeen, niin nyt tuli tiputus maanpinnalle. Treenit olivat aivan liian meluisat ja liikaa tapahtui kerralla. Fido ei pystynyt keskittymään ja homma meni haukkumiseksi ja haisteluksi. Lopetin treenin noin 20 minuutin jälkeen - Fido oli aivan liian stressaantunut toimiakseen.

Viikonlopun olin pitkästä aikaa MH-luonnekuvauksessa töissä. Viikonlopun aikana pääsin tekemään 19 etäleikkiä - ja mikä parasta moni noista koirista jopa tuli leikkimään. Paikalla oli mm. aivan huiput rotikka-veljekset, huippu käyttölinjainen kultsu, ihana ihana ihana russeli-Riesa <3, hienosti toimiva dopperi-tyttö ja tietenkin lempi-kääpiöpinseri Edy <3.
Nyt on B-toimihenkilöharjoittelut täynnä ja on aika jatkaa toimihenkilöhommissa eteenpäin. Marras-joulukuun vaihteessa menen Kennelliiton A-toimihenkilökurssille --> ensi keväänä siis pääsen aloittamaan testinohjaajaharjoittelut. Jännää!!

Kaiken tämän koiratouhun tohinoissa pääsi melkein unohtumaan -- meillähän on tänään 3-vuotishääpäivä <3 <3 <3! Onneksi lähden vasta aamulla kohti etelää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa