Viikko russelielämää

Kohta takana viikko russelielämää. Fido ja Fayza alkavat parammin ja paremmin sietämään uutta laumanjäsentä. Fayza on muutaman kerran jo yrittänyt vähän leikittääkin pikkuista, vielä ei ole kuitenkaan yhteinen sävel löytynyt.


 Yhden asian Flirtti on jo oppinut Fayzan ja Fidon hyvällä opastuksella: se osaa kerjätä namia :).

Eilen satoi lunta - heti piti lähteä metsään ottamaan kuvia. Onnistui yksi yhteiskuva minusta ja koiristakin (tai onnistui ja onnistui, mutta koirat ovat siinä ja niin olen minäkin).

Flirtin kanssa on treenattu pikkuisia asioita, kuten katsokontaktia, lähellä pysymistä, aitauksessa pitää rauhoittua ennen kuin sieltä pääsee pois. Ja kuten alta näkyy, ensimmäiset seisomistreenitkin on pidetty :).

Fidon elämässä oli tänään rentoutumista Helin luona - poika pääsi pitkästä aikaa hierottavaksi. Ja Helin mukaan, oli taas jo aikakin. Jumeja siis löytyi ja reilusti, mutta Fido antoi silti hienosti käsitellä itseään.

Fayza ja Fido ovat päässeet aamuisin juoksulenkeille. Niistä ovat nauttineet sekä omistaja että koirat. Huomenna töiden jälkeen koirien kanssa hallille ja sen jälkeen keula kohti etelää. Fido lähtee tällä kerralla mukaani ja pääsee myös viikonlopuksi Lapinjärvelle kanssani (MH-luonnekuvauksen A-toimihenkilökurssi).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa