Kuin viimeistä päivää

Olemme siis nauttineet hienon vuoden 2013 viimeisestä päivästä.

Aamulla Fido ja Fayza pääsivät pitkästä aikaa pitkälle kävelylenkille, kun tiet ovat pikkuhiljaa sulaneet eikä kaatumista tarvitse enää niin paljoa pelätä. Vielä emme voineet kävellä normaalia ympyrälenkkiä, mutta 10 km saimme kuitenkin taivallettua. Lenkillä Fayza merkkaili paljon, olisikohan juoksun alku odotettavissa seuraavan kuukauden aikana. Ja pitkästä aikaa koirat olivat puhtaita lenkin jälkeen, ainoastaan tassunpohjia piti vähän huuhtoa.

Kotona, kun aamuruoka oli syöty, koko lauma pääsi käymään takapihalla. Fayza aloitti välittömästi rallin - ensimmäinen kunnon takaa-ajoralli Flirtin kanssa. Fidonhan se tietenkin piti mennä keskeyttämään :(.

Aamupäivällä lähdimme Flirtin kanssa tutustumaan Joensuun keskustaan - Flirtti siis ensimmäistä kertaa. Kävelimme torin ympäri, vajaan kilometrin matkaan kului 30 minuuttia, kun koko ajan joku halusi rapsuttaa Flirttiä. Ja tyttöhän oli enemmän kuin valmis rapsutettavaksi :). Korvista huomasi, että erilaiset äänet ja hajut vähän jännittivät, mutta häntä pysyi terhakasti pystyssä. Vapaudenpuistossa nähtiin myös yksi aikuinen jackrussell-tyttö, jota Flirtti pääsi haistelemaan.

Seuraavaksi ajoimme Mustille ja Mirrille, jossa Flirtti taas hurmasi ja pääsi syliinkin :).

Kun palasimme kotiin, 3F pääsi taas riehumaan takapihalle. Vuoden viimeisen päivän kunniaksi alkoi myös sataa lunta.


 Ja pakollinen vuoden viimeinen poseerauskuvakin oli tarkoitus ottaa... No tällainen siitä sitten tuli.
Peten Koiratarvikkeesta saapui odotettu paketti ja pääsimme liimaamaan Flirtin korvat. Jos edes yrittäisimme saada niitä asettumaan oikeaan asentoon :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa