Näyttelyvuosi pulkassa ja kotona kaikki hyvin

Fayzan näyttelyvuosi 2013 on sitten pulkassa. Eilen oltiin Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä, jossa Fazu-kulta esiintyi aivan upeasti ja taas sain olla ylpeä meidän hienosta tytöstä. Tulos oli tällä kerralla ERI2 ja SA, arvostelu löytyy nettisivuiltamme. Paras narttu -kehässä meidän bikini-mimmi ei enää menestynyt.
Näyttelyrintamalla tämä vuosi oli valtavan hieno: 10 näyttelyä, kaikista SA ja 7 x ROP, 3 uutta MVA-titteliä, 1 voittajatitteli. Kaiken sen peruuttamisen ja tuomarin väistämisen jälkeen kova työ on tuottanut tuloksen ja nyt voi jopa sanoa, että Fazu taitaa nauttia näyttelyssä olosta.
Kuvasta kiitoksia Suvi Tyynismaalle.

Näyttelypäivä oli kaikinpuolin mahtava: kooikerkehän laidalla kaikki tutut ihmiset (kyllä kooikereiden omistajat vaan ovat upeaa porukkaa :) ), perrokehällä Arja & co, russelikehällä Satu & co (perjantaina turistina käydessäni törmäsin myös Flirtin kasvattajaan Karoon), borzoi-kehällä Sirpa ja Sari sekä Krasin ja Aunen pienokaiset Redi ja Sandra, mittelikehällä Katja ja Saija sekä koirat Manta ja Milo - lisäksi pisteenä i:n päällä vanha työkaveri Sari poikkesi käymään.

Illalla ajelimme Katjan, Valtterin ja Mantan kanssa kotiin (kiitos seurasta, ei tainnut olla hetkeäkään hiljaisena :) ), jossa saankin olla loppuvuoden. Viikko vielä töitä ja sen jälkeen lomailua.

Flirtti ja Fido viettivät viikon Lassin kanssa kotona. Viikko oli mennyt oikein hienosti ja koirat ovat lähentyneet toisiaan.

Tänään oli taas Flirtin pentutreenit, jossa ohjelmassa oli kosketuskeppi ja kosketusalusta. Hienosti meidän pikku-pirpana keskittyy.


Treenin jälkeen Flirtti pääsi taas leikkimään naapurin jääkarhun, eikun mittelipoika Yodan (Varoun An Robben Boy). Nyt alkaa pikkuhiljaa painit irtoamaan :) (kuvat Katja Nuora).
Siihen päälle vielä leikkiä Fidon ja Fayzan kanssa takapihalla (juu-u, Fazu jo leikkii Flirtin kanssa ulkona), joten luulisi että väsy painaisi. No ei.....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa