Reissuroopet

Flirtti pääsi ensimmäisen kerran kokemaan, mitä elämä meidän reissulaisten kanssa on.

Eilen sunnuntaina oli pentutreenit Heinävaaran koululla. Paikalla oli ennätysosallistujamäärä eli 11 + Flirtti. Silti pikkuinen keskittyi upeasti ja jaksoi treenata hienosti. Tällä kerralla uutena asiana oli luopuminen, mitä ei siis olla kotitreeneissä vielä harjoiteltu ollenkaan.

Heti treenin jälkeen starttasimme auton kohti etelää eli ajelimme Vantaalle - Flirtin ensimmäinen niin pitkä ajomatka. Matka meni hienosti, Fido ja Fayza olivat omassa häkissään ja Flirtti omassa kopassaan. Pysähdyimme pari kertaa ja molemmilla kerroilla Flirtti teki reippaasti hädät.

Perillä Vantaalla Flirtti pääsi moikkaamaan Eppua. Vanhaa herraa ei kamalasti pikkuinen häirinnyt - se piti haistella läpikotaisin, mutta sen jälkeen pikkuinen sai touhuta mitä halusi.

Tänään aamulenkin jälkeen matka jatkui. Ensin ajelimme Espooseen työpaikalleni: paikalla oli jopa neljä työkaveriani, jotka voivat nyt kertoa nähneensä meidän Flirtin. Tyttönen osoitti reippautensa, kun koiraihminen-työkaverini otti sen hihnan ja lähti tutkimaan käytäviä. Flirtti lähti hienosti mukaan :).

Seuraavaksi matka vei Mäntsälän Sääksjärvelle Noora-siskoni kotiin. Siellä meitä odotti kummipoikamme Tuukka ja hänen siskonsa Oona ja pikkuveljensä Tuomas. Pitkästä aikaa siis lapsituttavuuksia. Flirtti aamu-unisena oli kovin raukea eikä jaksanut kovin riekkua.

Pian matka taas jatkui ja nyt suuntana oli jo koti.

Kotiin saavuimme hieman viiden jälkeen ja vasta nyt - vähän ennen kahdeksaa - pirpana alkaa hyytymään. Tähän asti on menty täysillä hepuloiden ja Fidoa kiusaten. Mitä ilmeisimmin siis se on ajomatkan aikana nukkunut kopassaan makeasti.

Nyt alamme rauhoittua joulun viettoon. Meistä kuulunee seuraavan kerran joulupäivänä, jolloin Flirtillä on leikkitreffit :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa