Treenattu on ja touhuttu

Alkavat lomapäivät käymään vähiin mutta haitanneeko tuo - ainakin meillä on ollut hauskaa ja paljon on touhuttu.

Vaikka kelit eivät ole olleet järin talviset, jotain hyvää on viimepäivien säätiloihin liittynyt: olemme päässeet taas aloittamaan juoksulenkit. Torstaina kävin juoksemassa molempien isojen kanssa ja eilen matkaan lähti vain Fayza.

Eilen oli myös taas pentuharjoitusten vuoro. Paikalla oli Flirtti mukaanlukien 12 pentua, joten häiriötä riitti. Edelleen jaksan ihmetellä ja olla todella iloinen tuon pikkuisen halusta tehdä töitä ja toisaalta keskittymiskyvystä. Silloin kun tehdään töitä, muut pennut eivät kiinnosta tippaakaan. Kun on tauko, yritetään toki päästä muiden luo. Huippuotus kaikenkaikkiaan!
Eilen treenailtiin paitsi istumista - joka muuten on jo hienolla tolalla meidän pikku-F:llä - myös lähellä pysymistä ja sitä kautta hihnakäytöstä.

Tänään oli kotitreenien vuoro. Ensin aamulla harjoiteltiin sisällä paikallaoloa - vitsi sentään, neiti tarjoaa jo istumisen, joten voin siitä suoraan siirtyä paikallaoloon. Hienosti pysyy pieniä aikoja jo paikallaan ja sietää pientä ohjaajan liikettäkin. Lisäksi harjoiteltiin irrottamista, johon käskynä toimii "kiitos".
Aamupäivällä siirryimme koko porukka takapihalle. Kenttähän on tällä hetkellä sula ja melko kuivakin, joten menimme sille puolelle treenaamaan. Fayza pääsi treenailemaan kiertoja ja irtoamista, Fido luoksetuloa/sivulletuloa ja Flirtin treeni oli luoksetulorallailu minun ja Lassin välillä (ks. lyhyt video).

Sen jälkeen koko poppoo pääsi leikkimään. Fidolle ja Flirtille se tarkoitti pallojen ja muiden lelujen perässä juoksua, Fayzalle minun taskuni tyhjennystä tai Lassin tuijotusta.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa