Helmikuu pakettiin

Se on sitten helmikuu mennyt - aika juoksee ja minä en meinaa pysyä perässä.

Tosin tähän on nyt oikein hyvä syy: helmikuun 12. päivä sain tietää, että minut on valittu uuteen työpaikkaan!! Pääsen Joensuuhun töihin ja 2,5 vuoden jatkuva matkustaminen siis loppuu. Sen jälkeen kuukausi on hurahtanut Etelä-Suomessa, koska irtisanomisaikani oli 2 viikkoa. Eilen oli viimeinen työpäiväni Samlinkissa - toisaalta haikeaa ja toisaalta suuret odotukset uuden työpaikan osalta. Samlinkissa ehdin olla 4,5 vuotta ja sinä aikana toki tuli tärkeitä ihmissuhteita työkavereista.

Mutta on tuolla koirarintamallakin jotain tapahtunut näiden viikkojen aikana.

Ensin Fayza oli kanssani etelässä. Tyttelin kanssa höpsöteltiin illat - videossa yksi näistä höpsöttelyistä :).

Viikonloppuna kävin kotona vaihtamassa koiraa ja seuraavan viikon ajaksi mukaan pääsi Flirtti.

Maanantaina Flirtti pääsi leikkimään kooiker-tyttö Hilaryn kanssa. Ensin touhuttiin hetki ulkona ja sen jälkeen siirryttiin sisään (pahoittelen kuvien laatua - kännykkäkamaa). Hilarya harmitti vietävästi, kun Flirtti mahtui sohvan alle :).

Viikolla työpäivieni aikana Flirtti kietoi vanhempiani pikkutassunsa ympärille siinä hyvin onnistuen.


Torstaina kävimme Hyvinkään Koirakylpylässä pentu-uinnissa. Flirtillä oli elämän ensimmäinen kerta uimista, mutta eipä olisi uskonut. Neiti veteli hienolla tekniikalla vaikka veteen se piti vielä vähän pakottaa.Lauantaiaamuna startattiin Fiestan keula kohti Kangasalaa ja Trainer's Choicen Treenaa taitojasi - kouluta koiraasi! -viikonloppua. Huippuviikonloppu Jaana Rajamäen koulutuksessa. Lauantaina opeteltiin koulutustekniikkaa kanojen avustuksella ja sunnuntaina oli koirien vuoro.
Kurssi oli niin hyvä, että ilmoittauduin sitten välittömästi elokuussa uudelle kurssille. Silloin mukaan pääsee Fayza.

Sunnuntaina ajelin Jyväskylään, josta Lassi kävi poimimassa Flirtin mukaan kotiin. Minä jatkoin vielä viimeiseksi viikoksi Etelä-Suomeen.

Kommentit

 1. Onnea uudesta työpaikasta, tosi hieno juttu!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Hyvä juttu, että työpaikka löytyi Joensuusta.

  Kiva, että kävit tapaamassa meitä & Aiko-poikaa. Tuskin jaksat käydä kovin usein täällä päin, kun asetut kunnolla Joensuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija!

   Toki käyntimäärät etelässä vähenevät, mutta koska vanhemmat ja sisarukset edelleen asuvat siellä, niin säännöllisesti sinne tulee kuitenkin ajeltua. Ollaan yhteyksissä - minä ilmoittelen, kun olen tulossa sinnepäin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa