Helmikuun ekat

Onpas pitkä aika vierähtänyt ilman päivityksiä - Lassikin siitä jo kommentoi, joten olisiko jo aika jotain raapustaa.

Olen ollut kolme ihanaa viikkoa kotona etätöissä. Vaikka töitä on tehty ehkä vähän liikaakin, silti tuntuu kuin olisin saanut levätä. Parasta etätöissä onkin se, että työmatkoihin ei mene aikaa ja että saa olla koirien kanssa päivät pitkät. Sellaisen olen kyllä huomannut, että iltapäivän lopulla kokoukset ovat aika hankalia, kun koirilla alkaa hepuliajat.

Koirat ovat lenkkeilleet ja ulkoilleet - Flirtti ja Fido viettävät pitkiäkin aikoja takapihalla nyt kun pakkaset taas ovat hellittäneet.

Fayzan ja Flirtin kanssa olen käynyt muutaman kerran metsälenkeillä.
Flirtti löysi papanoita :)
Fido pääsi eilen pitkästä aikaa rally-tokotreeniin. Meitä oli tällä kerralla vain kolme ja vetäjä Outi ei päässyt paikalle. Minä siis vein mukanani kaksi rataa, yhden alokasluokan radan ja yhden avoimen luokan radan. Fidolla riitti virtaa ja intoa - ja minullakin meni välillä käskyt oikein :).

Alokasluokan rata

Avoimen luokan rata

Tänään Flirtti pääsi elämänsä ensimmäiseen mätsäriin Kuopion Musti ja Mirri Areenalle. Paikalle tuli Flirtin kasvattaja Karon kutsumana paljon muitakin russeleita eli nähtiin myös Flirtin Hilla-mamma, Hilma-sisko ja Topi-veli.
Flirtti riehui 1,5 tuntia ennen kehään menoa ja oli sopivan väsynyt esiintymään :). Se keskittyi upeasti, seisominen onnistui pienissä pätkissä ja se liikkui hienosti. Tuloksena punainen nauha. Olen todella tyytyväinen pikkulikan ensimmäiseen esiintymiseen.
Flirtti venäjäntuonti Gipsyn kanssa
siskokset Flirtti ja Hilma
Flirtti kehässä
Flirtti kehässä
Flirtti kehässä
Hilla-mamma
Topi-veli
Huomenna matka vie taas etelään viikoksi. Tällä kerralla mukaani pääsee Fayza.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa