Lauma koossa

Niin se vaan on taas viikko vierähtänyt vaikka tarkoitus oli vähän useammin kirjoitella.

Mitähän sitä menneenä viikkona tapahtuikaan?

No ainakin Lassi, Fido ja Flirtti palasivat kotiin torstaina.

Fayza ja Flirtti olivat selvästi kaivanneet toisiaan - nujuaminen alkoi välittömästi.

Ennen kuin lauma oli kokonainen ehdimme Fazun kanssa aloittaa koirahierontakurssin Heli Kapanen-Lappalaisen luona. Fayza oli melko jännittynyt alkuun, mutta pikkuhiljaa se alkoi rentoutua ja kävi jopa makaamaan. Kyllä se tästä :).


Sallassa Flirtillä oli ollut useita leikkikavereita, mutta paras taisi olla 7-vuotias russelityttö Elli Oulusta. Sen kanssa Flirtti oli leikkinyt ja touhunnut useita kertoja ja pitkiä aikoja kerrallaan.

Perjantaina piti olla Fidon rally-treenit (tai olivat kyllä), mutta minä olin työviikon jälkeen niin puhki, että en jaksanut liikkua. Lisäksi Fidolla oli vatsa kipeä (söi Fazulle aiemmin annetun hammaspuruluun edellisenä iltana), joten tuskin se olisi pystynyt treenaamaan.

Lauantaina oli viimeiset pentuharjoitukset. Kuvat neljä kuukautta jatkuneista pentuharjoituksista löytyvät Flickr:stä. Hauska katsoa kuvista, kuinka pennut kasvoivat kuukausien aikana.
Pentuharjoitusten jälkeen lähdin Fayzan kanssa POKS:n hallille vetämään rally-tokotreenejä. Fazu pääsi sivussa vähän treenailemaan.

Tänään oli POKS:n vuosikokous, johon ensimmäisen kerran ehdin osallistua. Varasin ennen kokousta vapaavuoron ja otin koko lauman mukaan. Tehtiin lyhyet treenit: Fidolle käännöksiä ja seuraamista, Fazulle seuraamista ja lähellä pysymistä, Flirtille istumista, seuraamista ja eteentulemista.
Fazu sai POKSlta hienon valionarvomitalin viime vuonna saavutetuista valionarvotitteleistä (POHJ&SE&NO MVA).

Muuten olemme lähinnä nauttineet kevään tulosta ja ulkoilusta. Fido ja Flirtti viettävät päivästä pitkiä aikoja keskenään takapihalla ja Fazukin siellä välillä pyörähtää :).

Flirtti kasvaa hitaasti mutta varmasti. Tämän päivän mittausten tulos:
- säkä 24 cm
- selkä 33 cm
- rinta 37 cm
- kaula 24 cm
- paino 4,5 kg

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa