Äitienpäiväviikonlopun viettoa

Kerrankin koko viikonloppu vapaata, joten viikonloppuun mahtui paljon juttuja omien koirien kanssa.

Lauantaina otimme koirat kauppareissulle mukaan ja koska keli oli upea, kävimme samalla päiväkävelyllä Pielisjoen varrella.

Iltapäivällä saimme seuraa naapurin Katjasta ja Venlasta sekä Katjan siskosta Marjasta. Koirat (Manta, Taiga sekä Feetu) olivat toki mukana.
Pidettiin vähän näyttelytreeniä ja otimme nopeat rally-tokotreenit myös. Ennen heidän tuloaan olin jo ehtinyt tekemään rataa Fidon ja Fazun kanssa.

Treenien jälkeen rakensimme maanantain agilityn alkeiskurssin esteet valmiiksi ja samalla tytöt pääsivät tekemään keppejä.


Tänä aamuna heräsimme kaatosateen ääniin. Sehän ei meitä haitannut vaan lähdin 3F:n kanssa aamulenkille - kaikilla toki sadevaatteet päällä.

Aamulenkin jälkeen koirat saivat ruoan ja kävivät aamulevolle. Flirtti ei tähän hätään päässyt Fidon päälle, joten Rekku-lelu kelpasi pehmusteeksi :).Sade jatkui ja jatkui, joten päätimme saattaa Fidon kesäturkkiin :). Alla kuvat ennen ja jälkeen sekä karvakasa, joka jäi lattialle. Tällä kerralla en käyttänyt konetta vaan vetelin turkin saksilla. Siihen meni vähän enemmän aikaa, mutta Fidolle se taisi olla mukavampaa.
Alkuillasta ajelin Flirtin kanssa russelitreeniin. Pikkutirppana pääsi rallailemaan putkia ja tekemään "hyppy"suoraa (siis ilman rimoja). Täysillä mentiin ja narupallo on maailman paras lelu. Nyt meillä on hiljaista väkeä kotona.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa