Pääsiäisestä Wappuun

Niin sitä siirrytään yhdestä juhlapyhästä toiseen :).

Heti pääsiäisen jälkeen tuli sähköposti Porvoosta - pikakomennus MH-luonnekuvaukseen testinohjaajaharjoittelijaksi. Aivan mahtavaa, paikkojen saaminen on ollut todella hankalaa ja mikä parasta, nyt en ehtinyt jännittää kuvausta kuin pari päivää.

Perjantaina siis ajelin töiden jälkeen Porvooseen ja majoituin retkeilymajaan (http://www.porvoohostel.fi/). Minun lisäkseni siellä majoittui jalkapallojoukkueellinen tyttöjä :) - hienosti käyttäytyviä tyttöjä tosin. Lauantain ja sunnuntain olin Kerkkoossa kerryn- ja vehnäterriereiden luonnekuvauksessa ja pääsin tekemään 8 koiraa TO-harjoittelijana. Hienoja koiria (kaikki vehniä) ja upea toimihenkilöporukka ympärillä. Upea viikonloppu kokonaisuudessaan!

Sunnuntai-iltana kotiin ja maanantaina työmatkalle Vaasaan - vierivä kivi ei taaskaan pääse sammaloitumaan ;). Vapunpäivä tuli siis enemmän kuin tarpeeseen.

Alkuviikosta Flirtillä oli tärpit ja se pääsi toteuttamaan itseään naapurin niinikään juoksuisen Taiga-tytön kanssa. Toivottavasti video näkyy.

Tärkeä tärkeä asia vappuaatosta: Featherfox A-pojat täyttivät 3 vuotta <3! Kuva toukokuulta 2011. Onnea ihanat ja tärkeät!


Tänään aamupäivällä sain rally-tokotreeniin seuraa, kun Maria ja Kati ajoivat Joensuusta meidän kentälle. Sekä Fido että Fazu pääsivät treenaamaan vuorollaan. Teimme avoimen luokan kisarataa alokasluokkamaisesti eli koirat kytkettyinä. Molemmat F:t tekivät hienoa työtä, Fazu vaan vaati minulta vähemmän työtä siihen. Eli Fido tuttuun tyyliin piti mekkalaa aina kun kontakti hajosi.

Iltapäivällä lähdimme Flirtin kanssa ihmettelemään vappuhulinaa Joensuun keskustaan. Tirppana oli niin hieno tyttö, ainoastaan vappupallot kummastuttivat ja niille piti puhista. Yksi vanha pariskunta ihastui tyttöseen ja Flirtti kävi rollaattorilla kulkenutta rouvaa moikkaamassakin :).

Huomenna töihin ja sitten onkin jo viikonlopun aika.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa