Kaunis Suomen kesä ja koiratouhut

Minkäs sille mahtaa - Suomi on ihan paras maa, ainakin näin kesällä (ja talvella, ja syksyllä, ja keväällä).

Olemme taas viikon ajan nautiskelleet hienosti kesäkeleistä. Välillä on ukkoskuuro yllättänyt ja pyykit saaneet rankkasadehuuhtelun, mutta eipä tuo ole meitä haitannut.

Tiistaina loppui viimeinenkin alkukesän kurssi eli nyt on reilu kaksi viikkoa kurssivapaata aikaa (no, maanantaina on puudeleiden agilityyn tutustuminen, mutta sitä ei lasketa). Mitenköhän sitä saa aikansa kulumaan :).

Keskiviikkona alkoi Flirtin agilityn alkeiskurssi. Vähänhän olemme jo ottaneet varaslähtöä omalla kentällä, mutta nyt päästään treenaamaan ihan ohjatusti. Flirtti yllätti positiivisesti, kun oman vuoron odottelu ei ollutkaan tempomista ja kentällä kiskomista. Tyttö jopa malttoi treenailla paikallaoloa jne. Treeni meni oikein hienosti (jos nyt ei oteta lukuun sitä, että Flirtti vei lelunsa putkeen ja jätti sen sinne :) ).


Perjantaina oli Fidon treenien vuoro, kun JOAn rally-tokon pienryhmä aloitti jälleen treenaamisen. Ennen Fidon treeniä, Flirtti pääsi vähän putkelle ja hypyille Hennan avustuksella.
Ensimmäinen kierros Fidon treeniä oli ihan kaaosta, ryhmäkaverit antoivat hyviä vinkkejä ja johan alkoi pelittämään. Kun emäntä rauhoittui, keskittyi myös koira. Tosi hyvät treenit siis.

Lauantaiaamuna jätin Flirtin Lassin kanssa nukkumaan ja lähdin pitkälle lenkille isojen kanssa.


Päivä jatkui kauppakierroksella ja sen jälkeen koko poppoo lähti uimaan Ukonlammelle. Flirtti oli vedessä ennen kuin kukaan ehti kissaa sanoa :), Fazu ja Fido jouduttiin sinne kantamaan. Itsekin heitin vihdoin talviturkkini ;).
Nyt mietitään, mitä tehtäisiin Lassin viikolla tuomien raparperien kanssa....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa