Miten se viikko aina vierähtääkin

Helteet sen kuin jatkuvat. Tällä hetkellä (sunnuntaiaamuna klo 10) ulkona on +27,8 astetta ja täysin pilvessä. Ihmettelempä, jos ei tänään ukkonen rytise.

Viime viikko oli normaalia kiireisempi ainakin itselleni. Lassi oli Porvoossa koko viikon töissä ja sehän tarkoitti minulle täyttä koirien hoitoa :).

Uimassa yritimme käydä aina kun ehdittiin, lisäksi treenattiin omituisen paljon.

Tiistaina Flirtti pääsi uimaan naapurin Ruutin kanssa.


 
Uimisen jälkeen harjoiteltiin Flirtin kanssa paikallaoloa kentällä. Olipa mielenkiintoista - kyllä se paikallaan pysyi, mutta kun siitä piti lähteä estettä suorittamaan, paikallaolon turhautuminen purkautui pelkkänä haukkumisena.

Keskiviikkona oli Flirtin agilityn alkeiskurssi Hammaslahdessa. Ohjelmassa oli pituutta ja rengasta edellisviikon perushypyn ja muurin lisäksi.

Perjantaina oli Fidon treenipäivä. Illalla oli siis rally-tokoa Pärnävaaralla. Huipputreeni järjettömässä helteessä - uudella asenteella (siis minun) saimme aikaiseksi pojan joka keskittyi ohjaajaansa (siis minuun :D ). Että minä tykkään tuosta jätkästä <3.
Koska oli niin kuumaa, en ottanut Fidoa enää uudelle kierrokselle vaan käytin mahdollisuuden treenata myös Fazun kanssa. Ja voi meidän kaunotarta <3. Neiti hymyili kaikille paikallaolijoille, sen jälkeen tehtiin töitä häntä heiluen ja kivaa oli. Se nyt vaan rakastaa rally-tokoa.
Kun treeni oli ohi, otin Fazun vielä agilityesteille ja olipa meillä kivaa silläkin puolella. Ei minkäänlaista osoitusta mistään ahdistuksesta vaan vedettiin täysillä putkirallia. Taas muistin, miksi minä tykkään myös tuosta rouvakoirasta :D.

Eilen veimme esteet valmiiksi Kiteelle Villa Taivaannastaan ensi viikonlopun leiriä varten. Samalla pääsimme Flirtin kanssa Marin oppiin. Treenailtiin ohjauskuvioiden alkeita ja saimme hyviä ohjeita jatkotreeniä varten. Kiitos Mari!
Tänä aamuna oli tarkoitus tehdä pitkä lenkki ja sitä varten lähdimme liikkeelle jo reilusti ennen aamukuutta. Keli kuitenkin kuumeni niin nopeasti että keskityimme mustikoiden syömiseen :).

Tänään on vielä tiedossa Fazun ja Hennan näyttelytreeni ja illalla Pia ja Veke tulevat rengastreeniin. Samalla Flirtti pääsee tekemään eilen läksyksi saatuja ohjaustreenejä. 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa