Russeleiden käyttöleiri

Perjantaina starttasimme töiden jälkeen kohti Ikaalista ja siellä Manso Campingia.
Edessä oli russeleiden käyttöleiri - ensimmäisen sellainen meidän elämässä.Perjantai-ilta meni levätessä ja lauantaina alkoi hommat.

Ensin pääsimme Flirtin kanssa vesiriistatreeniin (http://www.mayrakoiraliitto.fi/index.php/harrastukset/veri). Flirtin mielestä vedessä läträäminen oli paljon kivempaa kuin sorsaan tutustuminen, sitä paitsi sorsa oli vähän epäilyttävä. Lopuksi tehdyllä laahausjäljellä neitokainen kuitenkin jäljesti nätisti ja lopuksi oikaisi ilmavainulla suoraan sorsalle.
Iltapäivällä oli luolatreenin aika (http://www.mayrakoiraliitto.fi/index.php/harrastukset/lut) eli pääsimme ensimmäistä kertaa keinoluolalle.
Kun oli Flirtin vuoro, paikalle tulivat sopivasti myös kasvattaja-Karoliina ja Flirtin emän omistaja Petra.
Flirtti yllätti täysin hienolla toiminnalla. Ketun ollessa tv-häkissä Flirtti haukkui kettua pitkän aikaa ja uskaltautui jopa melko lähelle - kettu sen sijaan otti lungisti ja nukkui :).
Toisella kierroksella tutustuttiin luolastoon ilman että Flirtti joutui vielä itse luolaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Illalla pääsimme seuraamaan luolakoetta, jossa mukana olivat Flirtin emä Hilla (Hillankukka), velipuoli Bubba (isän puolelta, Zoli-Dares Bubbly Buttercup), siskopuoli Elli (isän puolelta, Zoli-Dares Eternal Edelweiss) ja Karoliinan Veni (Veni Vidi Vici Scavo).
Näimme kaikilta tyhjän luolan tarkistuksen ja lopuksi vielä Venin ja Bubban riistatyöskentelyn.
Tulokset olivat hienoja: Hilla D33, Bubba B43 (vielä toinen B-tulos ja sitten pääsee A-kokeeseen), Elli A50 (täydet pisteet! - Ellistä tuli käyttövalio!!!) sekä Veni C37. Paljon onnea Karoliina, Petra ja Tarja!
Karo ja Veni

Petra ja Bubba

Petra ja Hilla

Ei ole pöllömmät geenit meidän Flirtillä :).

Tänään ajelimme kotiin helteeseen. Matkalla pysähdyimme mm. Karvion kanavalla, jossa Flirtti pääsi polskimaan ja koko poppoo poseeraamaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa