Harrastamista

Puolitoista viikkoa meni tyttöjen välejä ratkoessa, mutta nyt alkaa jo näyttää paremmalta. Tytöt ovat leikkineet sisätiloissakin ja viime yönä minäkin pääsin omaan sänkyyn nukkumaan :).

Mennyt viikonloppu oli jännä ja samaan aikaan mukavaakin mukavampi. Olin Fidon kanssa reissussa ja reissukavereina olivat Henna, Shanti ja Preety. Matka suuntautui rally-tokokisoihin Jyväskylään.

Fidon kanssa starttasimme molempina päivinä alokasluokassa. Lauantaina poika teki tarkkaa työtä, mutta muutama piste lähti kuitenkin. Hyväksytty tulos, 94 pistettä.
Sunnuntaina pojalla meinasi keulia ja jouduin tosissani tekemään töitä radalla. Kivaa meillä oli, jopa niin kivaa että meinasi välillä naurattaa. Tuloskuntomme jatkui tasaisena, jälleen 94 pistettä ja hyväksytty tulos.
Tässä video sunnuntain kisasta.

Hennalla ja pojilla meni myös tosi hyvin koko viikonloppu. Lauantaina molemmat pojat saivat alokasluokasta hyväksytyt tulokset ja koulutustunnukset RTK1 eli nousu avoimeen luokkaan. Sunnuntaina ensimmäiset startit avoimessa luokassa tuottivat hyväksytyt tulokset. Paljon onnea, halauksia ja rapsutuksia Henna, Shanti ja Preety!

Eilen oli sitten Flirtin agilitytreenin vuoro. Ja jälleen minun pieni tyttöni näytti kuinka taitava se on :).
Rengas alkoi sujumaan edellisissä treeneissä ja näissäkin treeneissä se meni kuin vettä vaan. Tällä kerralla onnistuminen tapahtui sekä pituudella että muurilla. Pituudella neiti meni ensimmäisen kerran yli kahdesta palikasta ilman välipomppua - toki toinen palikka oli vielä kumollaan, mutta silti. Muurilla minimuuri oli lähes täysikorkuinen ja irtopalikat olivat paikallaan. Siitä mentiin ilman mitään ongelmia.
Takaakierrot onnistuvat neidin kanssa tosi hienosti.
Valmentaja Jari Lukkarinen kuvaili eilen, joten tässä muutama kuva neidistä.
Kommentit

  1. Vau mikä tekemisen meininkin Fidolla!
    Onnea komeista pisteistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna! Meillä oli kyllä varsinkin sunnuntaina todella kivaa radalla - ja se näkyy tuossa videollakin :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa