Kesän ensimmäinen leiripäivä

Vihdoin alkaa väsymys sen verran helpottamaan, että jaksaa kirjoittaa muutaman sanan blogiinkin.

Eikä tuossa väsymyksessä mistään dramaattisesta ole kyse - vanha nainen vaan yrittää ehtiä liikaa. :)

Eilen pääsimme Flirtin kanssa Kiteelle Villa Taivaannastaan kesän ensimmäisiä leiritreenejä treenaamaan. Kouluttajina olivat agilitytuomarit Reetta Pirttikoski ja Marjo Heino.

Aamupäivä vietettiin Marjon treeneissä hyppyradalla. Saimme todella hyviä ohjeita sekä ohjaajan toimintaan että koiran keskeneräisiin esteisiin. Merkkaamista, rytmittämistä... ohjeita muurin ja pituuden harjoitteluun (Flirtti ponnaa)... onnistuneita takaaleikkauksia - jes... vinkkejä takaakierron opetukseen (että ei tarvitse viedä niin lähelle).... voi kun muistaisi vielä kaiken.

Iltapäivä meni vähän harakoille, kun sekä koira että ohjaaja olivat jo väsyneitä. Reetan treenissä oli agilityrata, jossa tokikin kaikki kontaktit jätettiin vielä tekemättä. Hyviä vinkkejä sieltäkin tuli, mutta jälkiviisaana on helppo sanoa, että olisi pitänyt olla toinen koira mukana - Fazulle treeni olisi sopinut todella hyvin.

Tänään on nautittu rauhasta ja nukuttu. Ohimennen on nurmikko ajettu ja aitapensaista kitketty rikkaruohot pois :). Iltapäivällä tehtiin koirien kanssa pitkä lenkki - kuinka kaunis onkaan keväinen luonto... eikä nuo koiratkaan siellä luonnossa hölmömmältä näytä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa