Hieman jännempi mejäkoe Ilomantsissa

Päästiin Flirtin kanssa peruutuspaikalle mejäkokeeseen Hiiskoskella, Ilomantsissa.
Tuomarina Markku Hassinen, tuloksena AVO0
Koeselostus:
Lähtömakaus tutkitaan ja koira etenee ohjattuna jäljelle. Ensimmäinen osuus edetään aivan jäljen tuntumassa lyhyin tarkastuksin ensimmäisella kulmalle, josta takaa tarkastaen koira etenee toiselle osuudelle, ensimmäistä makausta nuuhkaistaan pikaisesti. Kohta käy vasemmalle sinulle tarkistaen hajut ja löytää takaisin verijäljelle. Edetään hiukan matkaa ja koira alkaa vimmatusti etsitä jotain muuta hajua ja ajautuu kauas aina ensimmäiseen hukkaan asti. Sivulta lähti kanalintu lentoon. Osoitetaan uusi alku ja siitä edetään joku kymmenen metriä. Taas hajut pyörittävät ja koiraa ei saada etenemään. Maassa näkyy painautuneet jäljet, toinen hukka. Osoitetaan uusi alku, josta koira hiukan edettyään kaartaa pois jäljeltä aina kolmanteen hukkaan. Tänään tuomari keskeyttää koiran kokeen.
Onnistuimme siis löytämään melko tuoreet karhun jäljet, joita Flirtti ei saanut selvitettyä eikä siten pystynyt jatkamaan jäljestämistä eteenpäin.
Tyttö teki todella hyvää työtä ensimmäisellä osuudella - ehdottomasti tähän mennessä parasta. Pyy (joka lähti puusta) oli todennäköisesti viettänyt aikaa maassa ennen meidän siihen menoa ja se sekoitti tytön aluksi. 
Sen jälkeen Flirtin elekieli kertoi, että nyt on jotain pelottavaa jossain. Vähän sille piti murista, puhista ja haukkuakin. Karhua emme siis nähneet, mutta sanoisin että tuoreet jäljet olivat.
No mutta, tältä tuomarilta tämä nyt sitten oli toinen 0-tulos. Kummallakos asenteella sitä pitäisi lähteä eteenpäin: "ei kahta ilman kolmatta" vai "kolmas kerta toden sanoo" :D ?Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa