Kesälomailua (sisältää mejää)

Kesälomaa on nyt vietetty pari viikkoa ja täytyy sanoa, että kelejä ei voi moittia :).

Flirtti on päässyt nauttimaan hieronnoista Helin luona. Tyttö hurmaa käytöksellään kaikki <3.

Olemme nautiskelleet elosta ja olosta ihan kotimaisemissa paitsi menneenä pitkänä viikonloppuna, jonka vietimme akselilla Jyväskylä - Tampere - Vantaa.


Jyväskylässä oli russeleiden mejäkoe, johon pääsimme peruutuspaikalle.
Vietimme viikonlopun Häkärinteiden mökissä ja lauantaista sunnuntaihin saimme seuraksemme Karoliinan, Petran ja Hennan sekä russelit Helmin, Bubban ja Namin.

Tuomarina meillä on Jarno Hynninen ja tälläkin kerralla mentiin tuloksella AVO2, 37 pistettä. Tässä koeselostus:
Ohjattu alku ja makuun nuuhkiminen. Lähdetään verkkaista vauhtia jäljestämään ja osuudet edetään hitaasti ja kiertämällä jäljen sivulla. (2. osuus suoraviivaisemmin). 1. osuuden lopulla poistuu kärrypolulle, ei palaa, hukka. Makaukset koira osoittaa hyvin, kulmat pienellä suunnan tarkastuksella. Sorkka löytyy lopulta ja se nuuhkitaan. Hankalassa maastossa tehtiin paljon työtä, joka palkittiin lopulta onnistuneena suorituksena.

Jäljellä oli todella paljon kaadettua risukkoa, jonka ylitykset teettivät lyhytjalkaisella tytöllä työtä. Kolme kertaa jouduin poistamaan kunnon kepakon tytön valjaista ja kertaalleen liina oli kiertyneenä Flirtin takajalan ympärille. Kakkososuudella oli maastollisesti helpompaa ja silloin mentiinkin reipasta vauhtia.
Hukka tuli kun Flirtti päätti lähteä kakalle :o.

Tiistaina palasimme kotiin ja keskiviikkoaamuna Fayza ja Fido lähtivät kanssani juoksulenkille. Onpa mukava juosta, kun aamulla on viileää.

Torstaina ulkoilutettiin aamulla koirien lisäksi kameraa :).

Ja päiväreissu tehtiin Valamon uuteen luostariin sekä Lintulan luostariin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Syyslomavisiitti rodun pääerikoisnäyttelyyn

Pennut syntyivät