Monitoimikoiran aktiiviviikko

Flirtti on menneen viikon aikana osoittanut kuinka monipuolinen harrastuskoira se on.

Sunnuntaina Flirtti joutui ex tempore Nose Work -treeneihin tuuraamaan Fayzaa, joka päätti että yhden päivän treeni on sille riittävä (jokohan minä vihdoin alkaisin uskoa, että Fayza ei vaan ole tuplatreenien koira - se ei koskaan jaksa kahta päivää peräkkäin ja se myös kertoo asian melko selvästi).
Hyvin se tuuraus sujuikin vaikka tämä oli neidin ensimmäinen kerta eukalyptuksen hajulla (käytettiin tietenkin paljon herkkuja apuna).

Maanantaina oli pitkästä aikaa agilitytreenin vuoro. Tauko ei ollut ainakaan vähentänyt neidin intoa :) - hyvä treeni, jossa neiti meni taas niin lujaa kuin tappijaloistaan pääsee.

Keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa keinoluolilla. Homma etenee hitaasti mutta varmasti. Jokaisella treenikerralla ollaan päästy vähän eteenpäin kohti lopullista tavoitetta.

Perjantaina oli mejän vuoro. Kävin torstaina (ensimmäisenä lomapäivänäni) Rääkkylässä Sirpan kanssa vetämässä sekä Flirtille että Fidolle jäljet ja perjantaina oli aika käydä ne ajamassa. Flirtin jäljellä oli normaalien makuiden lisäksi jokaisella suoralla yksi makuu: tavoitteena päästä kehumaan kun neiti ne merkkaa. Pari makuuta jäi merkkaamatta ja viimeinen kulma oli todella vaikea. Lopulta tyttö kehotuksen jälkeen ravisti itseään ja sitten jatkettiin sorkalle asti.
Fido jäljesti aivan huippuhienosti Sirpan ohjauksessa. Fidon jälki oli lähemmäs 600 metriä. Useamman kerran poika teki tarkistuslenkin muualle, mutta palasi aina itsenäisesti takaisin jäljelle. Kyllä minä tuon jätkän kokeeseen vielä ilmoitan :).

Lauantaina aktiiviviikko päättyi Kiteellä Villa Taivaannastassa Saija Mustosen agilitytreeniin. Voihan veljet, kuinka hieno fiilis treenistä tuli. Saija kehui Flirtin osaamista ja oli sitä mieltä, että kyllä meistä vielä agilitypari tulee :). Hyppääminen oli huomattavasti parempaa ja muurikin mentiin osana rataa ihan ilman välipomppua. Kotimatkalla tyttönen pääsi vielä Ukonlammelle uimaan.


Torstaina oli lisäksi lihashuoltopäivä, kun pikkuneiti pääsi Helin käsittelyyn. Jumitus alkaa hellittämään vaikka vielä se siellä olikin. Tyttö yritti jälleen päästä pahimman kohdan hieronnasta pussaamalla Heliä :).

On se vaan huipputyttö - monipuolinen harrastuskaveri parhaimmasta päästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa