Ohhoh mikä päivitystauko

Ei ole tainnut vielä näin pitkää päivitystaukoa ollakaan tämän blogin historiassa.

Kyllähän sitä kaikenlaista touhuttiin loppuvuodesta, mutta kaiken ylijääneen ajan vei muutto ja sen valmistelu.

21.12.2015 aloitimme virallisesti asumisen Joensuun keskustan tuntumassa vaikka yöt oli uudessa talossa vietetty jo viikon päivät ennen sitä. Heinävaaran talo luovutettiin pois maanantaina 28.12.
Nyt vuoden 2016 ensimmäisenä päivänä alkaa vihdoin tuntua siltä, että kyllä nämä tavarat paikkansa löytävät ja aikaa sohvalla istumiseenkin ehkä löytyy.

Yksi surullinen tapahtuma loppuvuoteen osui:
Fidon iskä Eppu (Ruffin) lähti sateenkaarisillalle 28.9. Epulla olikin ikää jo reilusti yli 15 vuotta.

Loppuvuonna Flirtti ehti täyttää 2 vuotta ja Fido 9 vuotta.
Marraskuussa käytiin Fidon kanssa Lappeenrannassa rally-tokokisoissa ja saatiin hyväksytty tulos pistein 94/100. Seuraavaksi starttaamme 17.1. avoimen luokan kisassa Mikkelissä.

Flirtti pääsi Vappu Alatalon hyppyklinikalle ja nyt ollaan hyppykuurilla aina maaliskuun alkupuolelle, jolloin menemme jatkokurssille.
Joulun pyhinä aloitimme Flirtin keskeneräisten esteiden tehotreenin Sporttirekun Tuomaksen kanssa --> tavoitteena vihdoinkin ensimmäinen startti vuoden 2016 aikana.

Fazu-pallerollekin on suunnitelmia vuodelle 2016: tyttönen pääsee elokuun lopussa veteraani-ikään ja sen myötä on tarkoitus pitkän tauon jälkeen käydä useammissa näyttelyissä - mm. Voittaja 2016 -näyttelyyn on tarkoitus mennä, mikäli neiti ei ole ihan turkiton.

Muutto tarkoitti myös työmatkan lyhentymistä huomattavasti ja jatkossa se tuleekin hoitumaan polkupyörän voimin. Samalla vapaa-aikaa tulee lisää ja osan siitä aion käyttää omaa terveyttäni ja kuntoani hoitaen kuntosalilla (edellisestä kerrasta lieneekin jo lähes 9 vuotta).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa