Kuulumisia kuukauden ajalta

Tammikuun pakkasjakso hellitti loppukuusta ja pääsimme aloittamaan treenit.

Nyt kun asumme niin paljon lähempänä sekä JoA:n hallia Pärnävaaralla että POKS:n hallia Kanervalassa, treeneihin meno on muuttunut miellyttäväksi (treenaaminen oli kyllä ennenkin miellyttävää, mutta se matka ei niinkään).

Flirtin estetreeni on Sporttirekun (www.sporttirekku.com) Tuomaksen avustuksella edistynyt valtavaa vauhtia. Keinu alkaa jo sujumaan, kepeissä on enää alussa ja lopussa ohjurit (kun tehdään ainoastaan keppejä, niin ohjurit tarvitaan vain lopussa) ja puomin juoksukontaktikin onnistuu 99% pienillä avuilla. Pussikin saatiin viimeisimmissä treeneissä onnistumaan parin avustetun toiston jälkeen. Usko ekaan starttiin vuonna 2016 kasvaa :).

Fidon kanssa olemme säännöllisesti treenanneet rally-tokon avoluokan kisaa varten. Kuopiossa on ensi lauantaina (27.2.) tuplakisat eli meillä on mahdollisuus saavuttaa RTK2. Mikäli kisat näin upeasti menevät, jäämme treenitauolle ja yritämme saada voittajaluokan liikkeet haltuun syksyyn mennessä.

Flunssa kiusasi minua kolmisen viikkoa ja siksi juoksulenkit Fayzan kanssa loppuivat ennen kuin pääsivät edes kunnolla alkamaan. Fayzan kanssa juokseminen on täällä kaupunkioloissakin todella mukavaa - uskoisin, että myös Fayzan mielestä. Fazu ohittaa muut koirat ilman mitään ongelmia ja pyörien, juoksijoiden, lastenvaunujen jne. kohdalla se vaan jatkaa omaa polkuaan mitenkään häiriintymättä.

Heinävaarassa vanhoilla lenkkimaastoilla tutkimassa lumitilannetta
Olin viikko sitten pari päivää lomalla ja meidän piti lähteä käymään Suomenlahden eteläpuolella. Suunnitelmat kuitenkin kokivat radikaalin muutoksen, kun Lassin napatyrä kureutui tiistaina ja hän joutui pikaiseen leikkaukseen. Hän on toipunut oikein hyvin vaikka tokikin vatsaa pitää vielä varoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa