Jussin Juoksut 2017

Flirtin juoksun jälkihöyryt meinasivat estää osallistumisemme Jussin Juoksuihin Savonlinnassa.
Onneksi neiti kuitenkin lopetti vuotamisen juhannusaattona ja pääsimme tänään kisaamaan.

Kyseessä on siis (kohta voi jo sanoa perinteiset) Savonlinnan Palveluskoirayhdistyksen järjestämät agilitykilpailut Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa.
Viime vuonna Flirtti nousi 2-luokkaan juurikin Jussin Juoksuissa. Perinteitä piti siis kunnioittaa ja osallistua jälleen.

Koska Lassi oli lähdössä mukaan, ilmoitin kisaan myös Fayzan hyppyradalle. Ja kaunotarhan osoitti jälleen osaavansa :) - voitto medi1-hyppyradalta. Toki yliaikaa ja kepeiltä tuli vitonenkin, mutta ei niitä lasketa. Fayza ei siis treenaa oikeastaan ollenkaan nykyään, mutta kävi se kyllä pari viikkoa sitten Flirtin treenivuorolla muistuttelemassa, mitä ne sellaiset esteet ovat.

Flirtin kisapäivä alkoi varsin mukavan oloisella Suomalaisen Jarin agilityradalla. Suoritus oli tosi sujuva, mutta vieras keinu koitui kohtaloksi. Vitonen siis keinulta, alle ihanneajan kuitenkin mentiin.

Toinen rata oli Anne Huittisen hyppyrata, jossa etukäteen jännitti vain loppusuoran okseri. Turhaa jännitin: ei virheitä eli nollavoitto ja etenemäkin hieno 3,76 m/sek. Sillä se irtosi: viimeinen luva ja serti merkiksi siirtymisestä agilityn kuninkuusluokkaan.
Olen niin ylpeä tuosta tappijalasta <3Ja kun mahdollisuus oli, osallistuimme tietenkin yhdelle kolmosten agilityradalle. Flirtti teki hienosti töitä ja selätimme (mielestäni sujuvasti) parikin hankalaa kohtaa radalla, mutta muurin palikka putosi eikä meillä ole mitään mahdollisuuksia tuollaisiin ihanneaikoihin (etenemä 3,9 m/sek). Olen kuitenkin todella tyytyväinen ensimmäisestä radastamme.

Nyt Flirtti jää kisoista mammalomalle vaikka toki treenailemme vielä pari viikkoa. Pentujen luovutuksen jälkeen aloitamme puomin tehotreenin ja seuraavan kerran kisataan vuodenvaihteen jälkeen uudessa pikkuminiluokassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa