Pentujen uudet kodit on sovittu

Eilen pennut valokuvattiin (kiitos Laura Pitkänen) ja illalla Satu (Kennel Suakkunan) kävi tekemässä tupatarkastuksen. Oli kiva huomata, että kokemattoman kasvattajan silmä ei ole aivan väärässä vaan ulkomuodollisesti lupaavin oli Satunkin mielestä sama kuin minun mielestäni.

Tänään Tiia kävi tekemässä pennuille MH valp -pentutestin ja sen jälkeen tein lopulliset valinnat siitä, kuka muuttaa millekin paikkakunnalle.

Koko ajan on ollut tiedossa, että Typy eli Featherfox Flirting Chick muuttaa asumaan ystäväni Mantin ja hänen puolisonsa luo tänne Joensuuhun. Typyn kutsumanimeksi tulee Pimu.
Kuva Laura Pitkänen
Sepe Sydänpylly eli Featherfox Flirting Coder kutsumanimeltään Koda muuttaa Seinäjoelle lapsiperheen arjen iloksi.
Kuva Laura Pitkänen

Esko Esikoinen eli Featherfox Flirting Captain saa kutsumanimekseen Pilkku ja muuttaa maatilalle Maaningalle. Pilkku pääsee myös myöhemmin kokeilemaan, josko pojasta olisi supimetsälle.
Kuva Laura Pitkänen
Pasi Pallopylly eli Featherfox Flirting Cowboy saa kutsumanimekseen Petja ja muuttaa Janakkalan Turenkiin kahden russelitytön kaveriksi ja sulostuttamaan Timon ja Lean elämää.
Kuva Laura Pitkänen
Pirkka Pikkupoika eli Featherfox Flirting Casanova saa kutsumanimekseen Indi ja muuttaa Kuopioon nuorenparin iloksi. Indistä toivon myös tulevan näyttelykoiran :).
Kuva Laura Pitkänen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa