Vuosi 2017

Aika katsoa taaksepäin vuotta 2017 - huh huh, mikä vuosi on takana.

Elämä on kokenut aikamoisia mullistuksia - eikä yksikään niistä ole ollut huono.

Työrintamalla helmikuun alku toi tullessaan ison muutoksen: minut nimitettiin talousjärjestelmien tuotepäälliköksi, joten edessä oli luopuminen ihanasta tiimistäni. Onneksi kuitenkin edelleen työpisteeni on heidän kanssaan samassa huoneessa. Uusi tehtävä toi tullessaan mielenkiintoisia haasteita asiakasprojektien muodossa sekä paljon matkavuorokausia loppuvuoteen.

Koirarintamalla tapahtui ja paljon.

Flirtin kanssa noustiin Savonlinnan juhannuskisoissa kolmosluokkaan - voi mikä riemu ja fiilis. Siitä päivästä, kun ensimmäisen kerran kävin agilitykentän laidalla, kesti noin 11 vuotta siihen, että kisasin ensimmäisen kerran korkeimmassa luokassa. Tuosta hienosta viikonlopusta lisää täällä.

Kesäkuun alussa tein ison päätöksen, jota olin vatvonut pitkään. Päätin, että Flirtti astutetaan. Uros oli katsottuna ja sovittuna - hieno Turbo Sastamalasta. Astutusreissulle lähdimme viikkoa ennen juhannusta - siitä lisää täällä.

Heinäkuun alussa saimme ensin viestin ja sitten puhelun Hollannista. Lähes kaksi vuotta odottamamme kaukaiselta tuntunut haave oli toteutumassa: meille oli tarjolla markiesje-poika. Muutamien puheluiden ja viestien jälkeen asia oli selvä - n. 1,5 viikkoa ennen pentujen syntymää lähdin hakemaan Fun kotiin. Siitä reissusta lisätietoja täällä.

Kennel Featherfoxin ensimmäinen russelipentue syntyi 18.8. ystäväni Hennan avustuksella. Tämä blogi on täynnä pentujuttuja tuosta päivästä aina 15.10. saakka, jolloin viimeinenkin pennuista lähti uuteen kotiinsa. Pentueen ainoa tyttö, Pimu, jäi Joensuuhun ystäväni Mantin huomaan. Pojista Pilkku muutti Maaningalle, Indi Kuopioon, Petja Turenkiin ja Koda Seinäjoelle.

Loppuvuodesta koiraharrastukset olivat vähissä työmatkojeni vuoksi, mutta kävimme kuitenkin Fayzan kanssa vielä kerran Voittaja-näyttelyviikonloppua viettämässä Helsingissä. Eikä tuo turha viikonloppu ollutkaan - Fazu-kaunotar sai vielä yhden tittelin pitkään tittelirivistöönsä: Pohjoismaiden Veteraanivoittaja 2017. Tuosta viikonlopusta löytyy tarinaa täältä.

Fu osallistui syksyn aikana ensin pentueskariin ja sen jälkeen pentukurssille. Ja loppuvuonna pääsimme vielä aloittelemaan agilityä agilityn pentukurssilla.


Joulukuun 17. päivä saimme vihdoin Flirtille SAGIn mittaustodistuksen eli pikkuneiti starttaa virallisesti pikkumineissä ensi vuonna.

Joulukortinkin vaivalla valmistin ja julkaisin - ja sen jälkeen huomasin kirjoitusvirheen 😀.


Vuonna 2018 agililiidetään ainakin Flirtin kanssa ja toivottavasti treenaillaan myös Fun kanssa. Savonlinnasta on jo Jussin Juoksujen majoitus varattu ja heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna aloitetaan rokkiviikkoa Agiråkin parissa.

Elokuun alussa on tarkoituksena matkustaa Hollantiin, jotta Fu pääsee pääsee pariin näyttelyyn ja tietenkin näyttäytymään kasvattajan perheelle.

Muilta osin katsotaan, mihin elämä tällä kerralla vie :).

Loistavaa vuotta 2018 kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa